Το πρώτο Limassol Coffee Festival είναι γεγονός και το Coffee Gallery θα βρίσκεται εκεί

Το πρώτο Limassol Coffee Festival είναι γεγονός και το Coffee Gallery θα βρίσκεται εκεί

Το Coffee Gallery μια από τις καλύτερες ακαδημίες καφέ στην Κύπρο, με έτος ίδρυσης το 2019 και με έδρα τη Λεμεσό, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρώτο Φεστιβάλ Καφέ που θα γίνει στην Μαρίνα Λεμεσού στις 15 – 17 Οκτωβρίου.

Το Coffee Gallery θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στο Limassol Coffee Festival το οποίο θα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης αλλά και γενικότερα στους λάτρεις του καλού καφέ.

Το Coffee Gallery θα είναι παρόν από την 15η Οκτωβρίου, ημερομηνία έναρξης του φεστιβάλ, και συγκεκριμένα από το INDUSTRY DAY μέρα που θα απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου εστίασης. 1234

Το περίπτερο του Coffee Gallery θα μπορούν να επισκεφτούν επαγγελματίες του χώρου για να ενημερωθούν και να προμηθευτούν επαγγελματικό εξοπλισμό, καφέ και όχι μόνο. Το Coffee Gallery θα ενημερώνει για όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει όπως: για την Συμβουλευτική Υπηρεσία για Επαγγελματίες Καφέ, για το Barista Academy, για τα εκπαιδευτικά της σεμινάρια, για τα προϊόντα της και για τον επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό που διαθέτει.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι το Coffee Gallery θα λάβει μέρος στο Barista Championship που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, 15 Οκτωβρίου, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 6μ.μ. Συγκεκριμένα, το Coffee Gallery θα εκπροσωπήσει ο επαγγελματίας baristas Θεοδόσης Σάββα, πιστοποιημένος από το Specialty Coffee Association (SCA), τον Διεθνές Οργανισμό Καφέ. 1245

Το Coffee Gallery ξεκίνησε με στόχο να γίνει η καλύτερη εταιρεία καφέ στην Κύπρο έχοντας πάθος για τον φανταστικό καφέ και μια ακατανίκητη επιθυμία να το μοιραστεί με τον κόσμο. Η τεχνογνωσία της εταιρείας επικεντρώνεται στην επαγγελματική εκπαίδευση των ατόμων που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του καφέ, στη δημιουργία συνεργειών, στην εξυπηρέτηση πελατών και οτιδήποτε αφορά τον χώρο αυτό.

Ο καφές Thousand Hills είναι το κατεξοχήν προϊόν της εταιρείας αφού δημιουργείται και παρασκευάζεται από την ομάδα της Coffee Gallery ειδικά και μόνο για τους πελάτες της στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κύπρο. Αυτό που το καθιστά μοναδικό και ανταγωνιστικό είναι ο ύψιστης ποιότητας φρεσκοψημένος καφές που παράγεται στην Κύπρο και όχι στο εξωτερικό όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις καφέ, με αποτέλεσμα να διατηρεί το μοναδικό του άρωμα και τη γεύση του.

Επιπρόσθετα, το Coffee Gallery έχει τη δυνατότητα να παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό αλλά και εξοπλισμό για οικιακή χρήση ο οποίος συνοδεύεται πάντοτε με φρεσκοψημένο, υψίστης ποιότητας καφέ.

Είναι επίσης αποκλειστικός διανομέας Κύπρου δύο σπουδαίων brands καφέ και τσαγιού, το Jones Brothers Coffee και το Frank about tea.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Limassol Coffee Festival και το Coffee Gallery μπορείτε να

επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.limassolcoffeefestival.com/ και https://coffeegallery.eu/

Facebook: @coffeegallerycy

Instagram: coffeegallerycy

LinkedIn: COFFEE GALLERY CY

Loader