Στο Mediterranean Bar Show θα απολαύσεις cocktails, μουσική και ιδιαίτερες γεύσεις

Στο Mediterranean Bar Show θα απολαύσεις cocktails, μουσική και ιδιαίτερες γεύσεις

Το διήμερο φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω covid, έφτασε επιτέλους η εποχή των φεστιβάλ και τι καλύτερο από ένα φεστιβάλ γεμάτο cocktails, μουσική και γαστρονομία;

Το 1o Mediterranean Bar Show είναι το διήμερο Φεστιβάλ στο χωρο της Κρατικης Εκθεσης, που ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει τους λάτρεις των cocktails, της γαστρονομίας και της μουσικής, αλλά και τους επαγγελματίες του χώρου εστίασης για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας νέες γεύσεις. 

3

3

Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ έρχεται για δύο μέρες, στις 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, στο χώρο της Κρατική έκθεσης στη Λευκωσία για να μάς μυήσει στις νέες παγκόσμιες τάσεις σε cocktails, και στον κόσμο των πιο ψαγμένων street-food, craft μπύρων και 3rd Wave Coffee. Εκεί, θα βρίσκονται γνωστά και αγαπημένα μπαρ από την Κύπρο και όλο τον κόσμο, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν masterclasses και γευσιγνωσίες αποσταγμάτων. Φυσικά, από αυτό το φεστιβάλ δεν μπορεί να λείπει και η live μουσική για όλα τα γούστα. 

Το διήμερο φεστιβάλ θα κλείσει, την Κυριακή 1η Μαΐου, γιορτάζοντας σε ένα μοναδικό open air after party με ελεύθερη είσοδο για όλους. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κρατική Έκθεση, από τις 18:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα, δεκάδες pop-up bars από την Κύπρο και το εξωτερικό θα σερβίρουν ξεχωριστά cocktails και ποτά δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γευτεί διαφορετικές γεύσεις.

3

Το ρυθμό θα δίνουν οι πιο ανεβαστικοί DJ’s του νησιού:

19:00 - 21:30 Dr. Cordoba & Mr Panaman

21:30 - 24:00 Mighty Scoop & Pueblo Franco

(*H είσοδος στο After Party είναι δωρεάν)

Εισιτήρια www.mediterraneanbarshow.com

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

3

 

 

3

 

Loader