Τα 5 καλύτερα στέκια για φοιτητές στη Λεμεσό

Τα 5 καλύτερα στέκια για φοιτητές στη Λεμεσό

Αν σπουδάζεις στη Λεμεσό και δεν τα έχεις επισκεφτεί, τότε καλό είναι να μπουν στη λίστα σου

Η Λεμεσός πλέον έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα και κυρίως στο κομμάτι που αφορά τα στέκια των φοιτητών. Πλέον, υπάρχουν νέα στέκια που είναι ιδανικά για διάβασμα αλλά και για βραδινή έξοδο.

Πιο κάτω ακολουθούν πέντε από τα πιο μοντέρνα cafe της Λεμεσού που μπορείς να πας να καθίσεις για να μελετήσεις αν είσαι φοιτητής, καθώς και μπαρ για να απολαύσεις το ποτό σου με τους φίλους σου.

Caffè Nero 

' ' Πηγή φωτογραφίας

Ίσως από τα ιδανικά μέρη για διάβασμα και εργασία στην πόλη. Στον εσωτερικό του χώρο διαθέτει πολλά μεγάλα και ξύλινα τραπέζια που βολεύουν για τον υπολογιστή σου. Το μέρος είναι πολύ ήρεμο καθώς αρκετοί είναι αυτοί που το προτιμούν λόγω της ήσυχης ατμόσφαιρας που επικρατεί. 

 

Tucano Coffee 

' ' Πηγή φωτογραφίας

Είναι το απόλυτο colorful cafe στη Λεμεσό. Τα έντονα χρώματα σε τοίχους και μαξιλάρια θα εμπνεύσουν και  θα διαβάσεις με όρεξη. Θα βρεις νόστιμα και φρέσκα σνακ, γλυκά αλλά και καφέδες. 

 

Zester για ποτό

 

' '

Πηγή φωτογραφίας

Το Zester αποτελεί από τους must προορισμούς για τη βραδινή έξοδο των φοιτητών στη Λεμεσό, αφού υπάρχει DJ  που επιλέγει τις καλύτερες μουσικές επιλογές και θα διασκεδάσεις πίνοντας το ποτό σου μαζί με την παρέα σου.

 

Ίνδικτος 

' ' Πηγή φωτογραφίας

Η καφετέρια-πολυχώρος προσφέρει εξειδικευμένο εξοπλισμό για εργασία και μελέτη. Είναι ένας σύγχρονος και μοντέρνος χώρος, αν όχι ο μεγαλύτερος, τότε ένας από τους μεγαλύτερους σε χωρητικότητα χώρους στη Λεμεσό.

 

Βar de soile

 

' ' Πηγή φωτογραφίας

Ένα παραλιακό εστιατόριο - μπαράκι με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και μουσική μέχρι αργά το βράδυ.  Εκεί μπορείς να χαλαρώσεις με την παρέα σου και να απολαύσεις τα ιδιαίτερα κοκτέιλς που προσφέρει το μαγαζί.

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader