Throwback πάρτυ και stand up comedy στο Καρναβάλι Αγλαντζιάς

Throwback πάρτυ και stand up comedy στο Καρναβάλι Αγλαντζιάς

Αν γεννήθηκες τη δεκαετία του 90 ή του 00, αν αγαπάς τη μουσική, αν είσαι λάτρης του Stand Up Comedy, αν αντέχεις τη σάτιρα, αν θέλεις να γελάσεις. Τότε να ένα event που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Το Καρναβάλι Αγλαντζιάς παρουσιάζει ένα διπλό πάρτι και μας υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά με πολύ δυνατό γέλιο, άφθονο ποτό και χορό! Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου ταξιδεύουμε στο χρόνο και χορεύουμε σε ρυθμούς καρναβαλιού τα καλύτερα hits από τις δεκαετίες 90s/00s!

Το πρόγραμμα αρχίζει στις @20:00 με ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΥΑΝ ΣΤΑΝΤ ΑΠ ΣΙΟΟΥ από τον Ηλία Ανδρέου και DJ ZERO on the decks!! Ένα Stand Up Comedy κατάλληλο για μικρούς (+12) αλλά και για μεγάλους! Συνεχίζουμε το πάρτι με  90s/00s Throwback Party με τον ΛΟΥΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗ (MixFM) on the decks! Μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση, χορό και τρελό κέφι!

  • Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου @ 20:00 – 00:00

  • Τοποθεσία: Καρναβαλίστικη Τέντα (χώρος στάθμευσης Λεωφ. Κερύνειας απέναντι από την Εκκλησία του Αποστ. Ανδρέα). Βρείτε μας στον χάρτη.

  • Είσοδος €5,00

Πληροφορίες & κρατήσεις στο 22460580, 97631655.

κηγκγγ 

Λάβε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!! 

90s - 00s Throwback Party & Stand Up Comedy!

Το Καρναβάλι χαρίζει σε ένα τυχερό 2 προσκλήσεις και 1 μπουκάλα ποτό δώρο για την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Βρες το event στο Facebook και λάβε και εσύ μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσεις μια υπέροχη νύχτα.. σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ!! 

*Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου.

κγκγκ

Πρόγραμμα Καρναβαλίστικων Εκδηλώσεων

Τσικνοπέμπτη – 20 Φεβρουαρίου: Άσιλα Τσικνοπέμπτη

Παρασκευή - 21 Φεβρουαρίου: 90s - 00s Throwback Party & Stand Up Comedy

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου: 70s 80s Disco Dance Party - Nostalgia Parties

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου: Καρναβαλίστικη Παρέλαση 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 

Ένα μεγάλο ευχαριστούμε στον Δήμο Αγλαντζιάς, στους χορηγούς και τους υποστηρικτές που στηρίζουν και ενισχύουν τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς 2020. 

Την Unicars, τον βασικό χορηγό των 4ήμερων εκδηλώσεων του Καρναβαλιού Αγλαντζιάς 2020 για την υποστήριξη και την παρουσία της στο χώρο. Το Toolwarehouse, τα εργαλεία της διοργάνωσης. Τον Α.Χαραλάμπους που φροντίζει για την ζεστή μας ατμόσφαιρα στην Καρναβαλίστικη Τέντα. Τα κάρβουνα Πυρσός που έχουν σκοπό να ανάψουν την πιο κυπριακή Τσικνοπέμπτη! Tην Αλάμπρα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ, «Η ΓΙΑΓΙΑ» αλλά και τους νέους 100% φυσικούς χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ που θα δοκιμάσουμε στο 4ήμερο των εκδηλώσεων μας!

 

Loader