9+1 πράγματα που πρέπει να μάθεις πριν την πρεμιέρα

9+1 πράγματα που πρέπει να μάθεις πριν την πρεμιέρα

Έρχεται η 4η σεζόν του «La Casa de Papel»

Λίγο πριν λιώσουμε μπροστά στις οθόνες μας και αφήσουμε το χάος να μας καταπιεί (εν μέσω μάλιστα καταντίνας) ας μάθουμε λίγα πράγματα παραπάνω για τη σειρά-κόλλημα ώστε και προθέρμανση να κάνουμε όσο μένουμε σπίτι, αλλά και μούρη να πουλήσουμε στους φίλους μας στο τσατ.

1. Προτού αποφασιστεί ο τελικός τίτλος της σειράς La Casa de Papel που όλοι αγαπήσαμε, είχαν πέσει και άλλες προτάσεις στο τραπέζι. Μια από αυτές ήταν ο τίτλος Los Desahuciados και La Casa Di Cart (House of Cards) ο οποίος απορρίφθηκε καθώς θα υπήρχε σύγχυση με την άλλη πασίγνωστη σειρά του Netflix.

2. H σειρά ήταν προγραμματισμένη να παίξει για μια σεζόν η οποία θα αποτελείτο από 15 επεισόδια διάρκειας 70 λεπτών. Μάλιστα τα 9 επεισόδια προβλήθηκαν από το ισπανικό Antena 3, μέχρι που το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς και τώρα ετοιμαζόμαστε να δούμε την 4η σεζόν.

3. Το αρχικό σενάριο ήθελε όλους τους χαρακτήρες να πάσχουν από μια ανίατη ασθένεια σε τελικό στάδιο η οποία θα ήταν και η αιτία να πάρουν το ρίσκο της επικίνδυνης αυτής επιχείρησης.

4. Εκτός από τα ψευδώνυμα με τα οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τους χαρακτήρες, έπαιζαν επίσης ως προταση τα τοπωνύμια: Valencia, Chernobil, Cameroon.

5. Ολόκληρο το look της Tokyo από το στυλ μαλλιών, το τσόκερ στο λαιμό μέχρι το υφάκι, είναι εμπνευσμένο από τη μικρή Matilda την οποία υποδύθηκε η 13χρονη τότε Νάταλι Πόρτμαν στην ταινία Leon: The Professional με πρωταγωνιστή τον Ζαν Ρενό.

6. Η 29χρονη Ursula Corbero, η πασίγνωστη Tokyo δηλαδή, είναι φαν της Beyonce, έχει σοβαρό δεσμό από το 2016 με τον Αργεντινό ηθοποιό Chino Darín και δηλώνει φεμινίστρια. 

7. Στην πραγματικότητα ο Profesor και ο Berlin είναι ετεροθαλή αδέρφια.

8. Το χαρακτηριστικό γέλιο του Denver υπήρχε στο σενάριο καθώς είναι στοιχείο του ρόλου. Όποιος ηθοποιός έπαιρνε το ρόλο θα έπρεπε να υιοθετήσει και το γέλιο του χαρακτήρα.

9. Η Alba Flores, η γνωστή μας Nairobi, προέρχεται από πασίγνωστη καλλιτεχνική οικογένεια της Ισπανίας. Επίσης η ίδια δηλώνει ομοφυλόφιλη και κυκλοφορεί ανοιχτά με τον δεσμό της.

10. Το τραγούδι Bella Ciao, είναι διασκευή ιταλικού παραδοσιακού τραγουδιού του 19ου αιώνα, που έγινε αντιφασιστικός ύμνος του αγώνα για την ελευθερία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πηγή 

Loader