Το «America’s Got Talent» έρχεται στο Novalifε

Το «America’s Got Talent» έρχεται στο Novalifε

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show του πλανήτη

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show του πλανήτη, τo «America’s Got Talent – The Champions», έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus, το Novalifε.

Το show κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:45, από το Novalifε, ενώ διατίθεται και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

δξδξδ

Τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από το show διαγωνίζονται για να κατακτήσουν την 1η θέση παγκοσμίως! Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Σάιμον Κάουελ, η νεοεμφανιζόμενη από «Britain’s Got Talent», Αλίσα Ντίξον, η Χάιντι Κλουμ, που επιστρέφει θριαμβευτικά, και ο Χάουι Μαντέλ. Παρουσιαστής είναι ο Τέρι Κρουζ. Οι συμμετοχές φέτος είναι από: Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Δανία, Αυστραλία και Βέλγιο.  

ξηφδξδξδ

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova Cyprus και διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus, και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Loader