Animal Kingdom: Η εκπληκτική σειρά που θα σε καθηλώσει

Animal Kingdom: Η εκπληκτική σειρά που θα σε καθηλώσει

Η μίνι σειρά των 13 επεισοδίων για την οποία μιλάνε όλοι

Είναι αρκετές οι τηλεοπτικές σειρές εκεί έξω που αφορούν σε ιστορίες που μπλέκουν γκάνγκστερς και συμμορίες με φόντο της πόλεις του κόσμου. Λίγες όμως είναι αυτές που ξεχωρίζουν και το Animal Kingdom είναι αδιαμφισβήτητα μία από αυτές. 

 

Μία σειρά με φανατικό κοινό που λέγεται ότι εκτός από έκπληξη -και πολλές φορές σοκ- προκαλεί ενίοτε και εντυπωσιασμό, αφού η κάθε της σκηνή μοιάζει πέρα για πέρα αληθινή. 

 

Οι ερμηνείες καταπληκτικές, η Έλεν Μπάρκιν ανατριχιαστικά υπέροχη και ο εξοργιστικά απίθανος Σον Χατόσα, ως μεγάλος αδελφός, αφήνει τον θεατή με το στόμα ανοιχτό σε αρκετές φάσεις της σειράς, προσωποποιώντας με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο το... κακό. 

12

 

Το Animal Kingdom αφορά βεβαίως στο αυστραλιανό αστυνομικό θρίλερ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και το οποίο ολοκληρώθηκε υπό την σκηνοθετική ματιά του Ντέιβιντ Μισό. 

Φόντο της σειράς, ο υπόκοσμος μίας αλλιώτικης Μελβούρνης, αυτής του 1986, υπόκοσμος που αργότερα θα μας μεταφέρει στο... νέο του σπίτι, την Καλιφόρνια. Το στόρι πραγματεύεται και παρακολουθεί τη ζωή του νεαρού 17χρονου Τζέιμς Φρέσβιλ, που μετά το θάνατο της μητέρας του από υπερβολική δόση, μετακομίζει στη γιαγιά του Τζανίν Σμέρφ Κόντυ και στους θείους του Πόουπ, Γκραιγκ και Ντάρεν. Ένα σπίτι και μια χούφτα ζωές χωμένες και άμεσα συνδεδεμένες με τον υπόκοσμο.

  2

Ο πρωταγωνιστής μας πολύ σύντομα θα εγκλωβιστεί ανάμεσα στην ευρύτερη αυτή νέα του οικογένεια και στις αστυνομικές πιέσεις και για να καταφέρει να επιβιώσει αντιλαμβάνεται ότι οφείλει, με οποιοδήποτε τρόπο, να αντιληφθεί τους σκληρούς κανόνες του παιχνιδιού. Στόχος του ιδανικά θα είναι να βρει και να καθορίσει τη δική του θέση στο βίαιο βασίλειο αυτού του τύπου ζωής.  

Η σειρά, πέραν από το αστυνομικό δράμα στο οποίο εστιάζει, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο οικογενειακό δράμα που εκτυλίσσεται στο πίσω σκηνικό. Να σημειώσουμε ότι σ’ όλο αυτό, τον μητριαρχικό ρόλο έχει αναλάβει -και κατάφερε να αποδώσει με κάθε επιτυχία- η Έλεν Μπάρκιν.  11234

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομώνυμη ταινία, που κυκλοφόρησε το 2010, βασιζόταν σε πραγματικά γεγονότα, αυτά της οικογένειας Pettingill που ήταν μπλεγμένη σε ληστείες αλλά και διακίνηση ναρκωτικών στην Μελβούρνη της δεκαετίας του '80.   

 

H σειρά Animal Kingdom έρχεται αποκλειστικά  στο κανάλι Novacinema4HD από τη Nova Cyprus!

Πρεμιέρα: Κυριακή, 13 Ιουλίου  

Το Νοvacinema4HD είναι το κανάλι στο οποίο οι λάτρεις των σειρών μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους πρεμιέρα κάθε βράδυ στις 22.00! 

Επιπλέον, το Novacinema4HD δίνει καθημερινά τη δυνατότητα παρακολούθησης προηγούμενων επεισοδίων, ενώ προβάλλει κατά διαστήματα 4 επεισόδια μαζί, καθώς επίσης και μαραθωνίους κύκλων, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά που τους ενδιαφέρει σε περίπτωση που την έχουν χάσει ή που δεν έχουν προλάβει τα πρώτα επεισόδια.

Loader