Αυτές οι σειρές φιγουράρουν στο top 5 του Netflix

Αυτές οι σειρές φιγουράρουν στο top 5 του Netflix

Ετοιμάσου! Καναπές και netflix

Η ρουτίνα καναπές και Netflix έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια τον τελευταίο καιρό. Ας δούμε τις σειρές που φιγουράρουν στο top 5 του Netflix αυτή την εβδομάδα.

Νο 1 - Manifest

Στη νούμερο 1 θέση βρίσκεται για άλλη μια εβδομάδα το πλέον γνωστό σε όλους Manifest. Το Manifest μας δείχνει τη ζωή των επιβατών ενός αεροπλάνου που αγνοείται και πέντε χρόνια και κάτι μετά προσγειώνεται στο αεροδρόμιο μυστηριωδώς. Ωστόσο, η ζωή των επιβατών αλλάζει εντελώς καθώς τίποτα από αυτά που ήξεραν δεν παρέμεινε ίδιο. 

Διάβασε Επίσης: Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που παίζει στο Manifest

No 2 - In from the cold 

Η ιστορία του In from the cold ασχολείται με τη ζωή μιας πρώην Ρωσίδας κατασκόπου και ταυτόχρονα ανύπαντρης μαμάς που πρέπει να εξισορροπήσει την οικογενειακή ζωή και τις δεξιότητες που έχει ως κατάσκοπος σε μια μάχη ενάντια σε έναν ύπουλο εχθρό.

No 3 - The women in the house across the street from the girl in the window 

Η Άννα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, καθώς το αλκοολ και τα χάπια που παίρνει δεν είναι καθόλου καλός συνδυασμός με την φαντασία που έχει. Ένα βράδυ, λοιπόν, ενώ έχει καταναλώσει αλκοόλ μαζί με χάπια γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας στη γειτονιά της. Ή μήπως όχι;  

No 4 - I am Georgina 

Το I am Georgina μας βάζει για τα καλά στην καθημερινότητα της Georgina Rodriguez, της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Georgina είναι σύντροφος, μητέρα, influencer και businesswoman. Αν σε ενδιαφέρει να τρυπώσεις στη ζωή της Georgina, τότε το ριάλιτι αυτό είναι το καταλληλότερο. 

 

No 5 - All of us are dead 

Η ιστορία εκτυλίσσεται ανάμεσα σε μια ομάδα μαθητών γυμνασίου που παγιδεύεται μέσα στο σχολείο της, όταν ένας ιός ζόμπι αρχίζει να μετατρέπει τους μαθητές σε ζόμπι. Οι λίγοι εναπομείναντες ζωντανοί μαθητές απειλούνται έντονα και προσπαθούν να ξεφύγουν από τα ζόμπι που τους κυνηγούν, για να τους κάνουν ζωντανούς νεκρούς.

Διάβασε Επίσης: Το All of Us Are Dead θα γίνει ο νέος σου εθισμός

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader