Αυτό τον Σεπτέμβριο, τέρμα τα καλά παιδιά

Αυτό τον Σεπτέμβριο, τέρμα τα καλά παιδιά

Μόνο Bad Boys

Είναι ταινίες που τις αγαπάς για όλο το action, τις αριστουργηματικές τους σκηνές, το υποκριτικό ταλέντο των πρωταγωνιστών σου και που σε παρασέρνουν σε κόσμους που μόνο “καθημερινούς” δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. 

Εκείνο το δίωρο που βουλιάζεις στον καναπέ και ακολουθείς τα χαριτωμένα αποκαλούμενα “κακά παιδιά” που επιστρατεύουν χιούμορ και ευρηματικότητα για να λύσουν προβλήματα, να βρουν απαντήσεις και σίγουρα να σε βυθίσουν σε κόσμους απομακρυσμένους απ’ το δικό μας. 

Σε αυτό το μοτίβο κινείται και το αφιέρωμα της Nova Cyprus που μας έρχεται αυτό το μήνα ξεσηκώνοντάς μας από μουντά συναισθήματα και και καθηλώνοντάς μας μπροστά σε εμβληματικές action scenes. 

Η κινηματογραφική χημεία στο απόγειό της, βάζει τους πρωταγωνιστές μέσα σε γρήγορα αυτοκίνητα, σε περίεργες τετ α τετ συναντήσεις, σε παράδοξα τοπία και ασταμάτητα κυνηγητά.  

Η τριλογία των πιο χαρισματικών και συμπαθέστατων “κακών παιδιών” (με τις ταινίες “Bad Boys for Life”, “Bad Boys” και “Bad Boys II”) έρχεται κοντά μας και συνδυάζεται σε ένα εξαιρετικό κινηματογραφικό κράμα μαζί με τις ταινίες “Stuber”, “Dragged Across Concrete”, “Holmes & Watson” και “I Spy”. 

Απενοχοποιημένα διασκεδαστικές σκηνές δράσης, σκηνοθετικές μανούβρες που ανταποκρίνονται στα απαιτητικά δεδομένα της συγκεκριμένης θεματικής ταινιών και ροή, μία ατελείωτη ροή ιστοριών που που απ’ την πρώτη κιόλας σκηνή μας οδηγεί απνευστί στο λυτρωτικό φινάλε. 

Όλα αυτά στο επονομαζόμενο “Bad Boys Tribute” που έρχεται κοντά μας μέσα από το  ξεχωριστό αφιέρωμα στο κανάλι Novacinema2HD όπου και θα απολαύσουμε όλο το σετ των καλύτερων "κακών" του χολιγουντιανού σινεμά!

Για την πολυαναμενόμενη αυτή πρεμιέρα, η Nova Cyprus ετοίμασε το εν λόγω αφιέρωμα στο κανάλι Novacinema2HD όπου και θα απολαύσουμε όλο το σετ των καλύτερων "κακών" του χολιγουντιανού σινεμά. 

Δες το τρέιλερ εδώ: 

 

Αναλυτικά οι ταινίες: 

“Bad Boys for Life”


Υπό τη σκηνοθετική ματιά των Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ ακολουθούμε τους Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Βανέσα Χάτζενς και άλλους στις περιπέτειες των αχώριστων ντετέκτιβ Μάικ Λόουρι και Μάρκους Μπαρνέτ που αναλαμβάνουν την τελευταία υπόθεσή τους αφότου μία θανάσιμη απειλή από το παρελθόν τους βάζει στο στόχαστρο.

“Bad Boys” 


Η αλησμόνητη ταινία του 1995, όταν τα κακά μάς συστήθηκαν. Το στόρι αρχίζει όταν μία υπερβολική ποσότητα ηρωίνης χάνεται από την αστυνομία του Μαϊάμι και οι αταίριαστοι ντετέκτιβς Λόρεϊ και Μπουρνέτ, καλούνται να λύσουν την υπόθεση πριν το FBI κλείσει το τμήμα τους.

“Bad Boys II”


Μετά τις πρώτες συστάσεις, το δίδυμο που αγαπήσαμε επιστρέφει, σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι και τους αγαπημένους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών του Μαϊάμι να αναλαμβάνουν αυτή τη φορά να εξιχνιάσουν μια σπείρα διακίνησης ecstasy με επικεφαλής τον αδίστακτο και πάμπλουτο έμπορο που σπέρνει τον τρόμο στον υπόκοσμο. 

“Stuber”


Mετά τη συντριβή του αυτοκινήτου του, ένας αστυνομικός που αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στα μάτια, στρατολογεί έναν οδηγό Uber για να τον βοηθήσει να πιάσει έναν έμπορο ηρωίνης. Το ασυνήθιστο αυτό δίδυμο, θα βρεθεί σύντομα σε μια δίνη παρακολουθήσεων και πυροβολισμών, συναντώντας την κακή πλευρά της πόλης.

“Dragged Across Concrete”


Με τους Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Τζένιφερ Κάρπεντερ και Τόρι Κιτλς στα ηνία των πρωταγωνιστικών ρόλων, ακολουθούμε την ιστορία δύο αστυνομικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα λόγω βίαιης συμπεριφοράς και εντοπίζουν έναν παράνομο που ετοιμάζει μια ύποπτη δουλειά. Παρακολουθώντας τον, πιστεύουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από τη λεία του.

“Holmes & Watson” 


Μία κωμική προσέγγιση του θρυλικού ντετέκτιβ, η οποία ακολουθεί την περιπέτεια των δύο ανδρών την λύση ενός μυστηρίου που στοχεύει να δολοφονήσει την Βασίλισσα της Αγγλίας. Μία περιπέτεια με έρευνες σε κακόφημα σοκάκια, με μεταμφιέσεις, έρωτες, πυγμαχία, ανατροπές και πρωταγωνιστές τους Will Ferrell  και John C. Reilly.

“I Spy”


Ένας μυστικός πράκτορας κι ένας μαύρος πυγμάχος συνεργάζονται κακήν κακώς σε μια επικίνδυνη αποστολή στη Βουδαπέστη, όπου πρέπει να βρουν ένα κλεμμένο αμερικανικό αεροσκάφος και να τα βάλουν με τη “διεθνή” των λαθρεμπόρων όπλων. Κωμικές σκηνές και θεαματικές ανατινάξεις σε μια εξαίσια κατασκοπική ιστορία. 

Το αφιέρωμα είναι διαθέσιμο και στην υπηρεσία Nova On Demand για να το απολαύσεις μόνος ή με παρέα στον δικό σου χρόνο! 

To κανάλι των πρεμιέρων, Novacinema1HD, φέρνει στο σπίτι μας, πρώτο, την μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας Bad Boys For Life την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 22:00. 

 

Loader