The Bachelorette: Σαν παλιό καλό reality

The Bachelorette: Σαν παλιό καλό reality

Τώρα που το reality της ζωή μας δεν είναι και στα καλύτερα του, η τηλεόραση μας σώζει δια της escapist οδού, αφού όσο και ν’ αγαπάς τον Ταρκόφσκι, η πανδημία θέλει και τα guilty pleasures της.

Σε Ελλάδα και Κύπρο μας συστήθηκε για πρώτη φορά φέτος το Bachelor, στην Αμερική όμως το franchise ζει τις δόξες του εδώ και χρόνια. 

Στο πιο πρόσφατο του spin, είναι πραγματική απόλαυση το Bachelorette που αντιστρέφει τους όρους με κεντρικό αντικείμενο του πόθου όχι έναν περιζήτητο εργένη αλλά μια γυναίκα που αναζητεί τον εκλεκτό της καρδιάς της. Στο τελευταίο Bachelorette η Hannah Brown δεν έκανε και την καλύτερη των επιλογών βέβαια μένοντας με τον Jed που τελικά είχε παράλληλη σχέση εκτός παιχνιδιού, οπότε εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στον καινούριο κύκλο.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Give us a break κύριε Μπαμπινιώτη


Η Clare Crawley είναι ετών 39 - όπως μας υπενθυμίζει το show κάθε μισό δευτερόλεπτο- και φαίνεται να έχει μια καλύτερη ιδέα για το τι της γίνεται και τι ψάχνει ανάμεσα στους επίδοξους μνηστήρες που την πολιορκούν. Έχει προφανώς δει αρκετές σεζον Bachelor, Βachelorette και διαβάσει πολλά self help βιβλία - ή τουλάχιστον τόσα όσα χρειάζονται για να μιλάς με fake spiritual τσιτάτα.

Aπό τα previews όμως που μαθαίνουμε για την ολοκαίνουρια αυτή σεζόν, είναι ξεκάθαρο ότι το reality προβλέπεται επεισοδιακό με την Clare που δεν έχει χρόνο για χάσιμο, ούτε ανέχεται τα μισόλογα. Σε μια σκηνή μάλιστα ανάμεσα σε δύο παίκτες που έχουν τσακωθεί, η Clare τους βάζει κάτω και αντί να κάνει αυτό που βλέπουμε σε όλα τα reality ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, τους λέει απλά “Grow up gentlemen” και “talk it out”. Mic drop στιγμή για Clare. 

αφαφαφα

Έχουμε δει τόσα και τόσα rom coms και φυσικά όλες τις σεζόν του Unreal ώστε να έχουμε αποκτήσει μια κάποια ανοσία στα στημένα set-ups που σε προετοιμάζουν για μεγάλους έρωτες και καταλήγουν να είναι πυροτεχνήματα. Μέσα στη συνθήκη όμως του Bachelorette, δέχεσαι τόσο αβίαστα το περιβάλλον και τις ακραίες συμπεριφορές των παικτών που δεν μπορείς να σταματήσεις να το βλέπεις. Γιατί όσο και αν η συνθήκη σε καλεί να δεχτείς την αναζήτηση του συντρόφου των ονείρων σου, όλοι ξέρουμε γιατί βλέπουμε το φετινό και όλα τα προηγούμενα Bachelorette: για τις ίντριγκες, τον φευγαλέο ερωτισμό και τον υπέροχα παραμυθένια κιτς κόσμο που έχει κτίσει η παραγωγή. 

Το σημαντικό είναι να βρίσκεις ενδιαφέρουσα την Bachelorette και η Clare μας έχει ήδη θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά γιατί σε αντίθεση με τις προηγούμενες Bachelorettes, η Clare δεν μπορεί να κρύψει εύκολα τα αληθινά της συναισθήματα. Το ενδιαφέρον φέτος είναι ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Dale με τον οποίο η χημεία τους είναι εκρηκτική. Με αυτά τα δεδομένα, αναρωτιόμαστε αν η Clare θα μπει καθόλου στην διαδικασία να προσποιηθεί ότι την ενδιαφέρουν και όλοι οι υπόλοιποι αφου αυτό που συμβαίνει με τον Dale είναι μαγικό. 

Πεθαίνουμε επίσης για κάθε season opener Bachelorette εκεί που βγαίνουν ένας ένας οι παίκτες και λένε ότι πιο κουλό μπορεί να έχει ακούσει οποιαδήποτε γυναίκα ποτέ στη ζωή της. Με ροζέ κρασί ανα χείρας, γινόμαστε οι θεοί-τηλεθεατές: μέσα σε ένα μόλις δεκάλεπτο θα βρούμε ποιον αγαπάμε και ποιος θέλουμε με λύσσα να φύγει αμέσως από το παιχνίδι (Yosef δαγκωτό). 

Yπάρχει κάτι τόσο παρήγορο στο να περιμένεις ένα επεισόδιο του Bachelorette κάθε εβδομάδα. Σχεδόν επαναφερόμαστε σε μια τάξη πραγμάτων στην οποία η ζωή μας είναι κάτι κανονικό και έχουμε βρει μια κάποια ρουτίνα που απολαμβάνει τα guilty pleasures που λέγαμε. Το έχουμε τόση ανάγκη όσο ποτέ αυτή τη στιγμή.


Απόλαυσε το Bachelorette στο Novalifε κάθε Τρίτη στις 23:00. Όλα τα επεισόδια αμερικανικού σόου είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus για να τα απολαυσετε στον δικό σας χρόνο!


Μάθε επίσης πως στο Novalifε θα προβάλλεται επιπλέον κάθε Σάββατο στις 20:30 η νέα αξιοσημείωτη παραγωγή My Tay με έξυπνα tips για ομορφιά, μόδα, διακόσμηση και υγεία. Και μην ξεχνάς πως στην υπηρεσία Nova On Demand θα βρεις όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σας σοου!.


Η υπηρεσία Nova On Demand προσφέρεται δωρεάν προς όλους τους συνδρομητές της Nova Cyprus! 

Loader