Βραβεία Emmy: βλέπουμε όσα δεν προλάβαμε πριν την φετινή απονομή!

Βραβεία Emmy: βλέπουμε όσα δεν προλάβαμε πριν την φετινή απονομή!

Μπαίνουμε στο κλίμα για τη μεγάλη απονομή και για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο απολαμβάνουμε τις σειρές της Nova Cyprus που πρωταγωνιστούν στις υποψηφιότητες!

Μια κάποια κανονικότητα επιστρέφει στο Hollywood με την απονομή των Emmy να εγκαινιάζει το awards season της πανδημίας.

Όσο και αν θα μας λείψουν φέτος τα κόκκινα χαλιά και το γκλάμουρ, ο Jimmy Kimmel θα ενορχηστρώσει μια αλλιώτικη virtual τελετή απονομής και αν μη τι άλλο, είμαστε περίεργοι να δούμε τι dress code θα επιλέξουν και οι σταρς για την συμμετοχή τους στα βραβεία μέσω zoom. 

Εμείς την τελετή θα την δούμε και φέτος live στο Fox Life απο την Nova Cyprus την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου επειδή είμαστε ξενύχτηδες, αλλά και σε επανάληψη τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Λίγες μέρες πριν τα βραβεία, κρατάμε σημειώσεις από τις μεγάλες υποψηφιότητες και βλέπουμε αυτό το μήνα μερικές από τις σειρές που ξεχωρίζουν στην κούρσα των Emmy. 

Ξεχωρίζουμε τον αριστουργηματικό δεύτερο κύκλο του Succession με 18 υποψηφιότητες ανάμεσα στις οποίες και καλύτερης σειράς αλλά και καλύτερων ερμηνειών για α’ και β’ ρόλους. Πλουσιόπαιδα τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τον έλεγχο του μιντιακού κολοσσού του μπαμπά τους. Ο Brian Cox είναι ο CEO που στα 80 του χρόνια αποφασίζει να παραδώσει τα ηνία αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Στο χάος που ξεσπά, οι ultra-powerful τερατώδεις χαρακτήρες της οικογένειας δεν είναι απλές καρικατούρες αλλά ενδιαφέροντες αντι-ήρωες με αλαζονικά θέλω. Όλη η σειρά στην υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus για να την απολαυσεις όποτε εσύ θέλεις! 

Κάνουμε επίσης μαραθώνιο στο Nova On Demand της Nova Cyprus με Watchmen και Westworld, που διεκδικούν αμφότερες 26 και 11 Emmy, δραπετεύοντας αυτό τον Σεπτέμβρη από την πραγματικότητα για να προσγειωθούμε είτε στο sci fi σύμπαν του Westworld, είτε για να καταφύγουμε στους υπερήρωες που υπόσχεται το Watchmen.

Ανάμεσα σε breaks, το Silicon Valley είναι μετά από 6 σεζόν ασφαλώς, η σταθερή μας αξία.  

 

Αναλυτικότερα:

«Succession II»: Από 1ή έως 10 Σεπτεμβρίου, στο Novacinema4HD, κάθε βράδυ, στις 23:00, θα προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Succession» που απέσπασε 18 υποψηφιότητες: Καλύτερης σειράς/δράμα, A’ ανδρικού ρόλου όπου βρίσκονται υποψήφιοι o Brian Cox και Jeremy Strong, ενώ βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου διεκδικούν οι Nicholas Braun, Kieran Culkin και Matthew Macfadyen. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή. 

nova

«Silicon Valley VI»: Από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου, στο Novacinema4HD, κάθε βράδυ, στις 23:00, θα προβάλλεται ο έκτος κύκλος της σειράς «Silicon Valley» που διεκδικεί το βραβείο ηχητικού μοντάζ. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή πέντε νεαρών προγραμματιστών οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν και να αναδειχτούν στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Σίλικον Βάλεϊ. Πρωταγωνιστούν οι Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Matt Ross.

nova

«Westworld III»: Από 14 έως 21 Σεπτεμβρίου, στο Novacinema4HD, κάθε βράδυ, στις 23:00, θα προβάλλεται ο τρίτος κύκλος της σειράς «Westwolrd» που διεκδικεί συνολικά 11 βραβεία, αναμεσά τους οι υποψηφιότητες των  Jeffrey Wright και Thandie Newton στις κατηγορίες Β’ ανδρικού και Β’ γυναικείου αντίστοιχα. To «Westworld» είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του 1973 και πραγματεύεται τη ρευστότητα των ορίων ανάμεσα στον άνθρωπο και τις μηχανές ή πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον δημιουργό και το δημιούργημα του. Πρωταγωνιστούν οι Aaron Paul, Vincent Cassel, Evan Rachel Wood, Ed Harris κ.α.

nova

«Watchmen»: Από 22 έως 30 Σεπτεμβρίου, στο Novacinema4HD, κάθε βράδυ στις 23:00,   θα προβάλλεται η σειρά «Watchmen» που διεκδικεί 26 βραβεία στις κατηγορίες: Καλύτερης μίνι σειράς, Α’ ανδρικού και Α’ γυναικείου ρόλου για τον Jeremy Irons και την Regina King, αντίστοιχα Β’ γυναικείου ρόλου για την Jean Smart, και τρεις υποψηφιότητες στην κατηγορία Β’ ανδρικού ρόλου. Η σειρά «αγκαλιάζει» με νοσταλγία το πρωτότυπο και πρωτοποριακό ομώνυμο κόμικ του Alan Moore (1986 & 1987), ενώ παράλληλα επιχειρεί να φέρει τη δική της επανάσταση σε ένα κόσμο όπου οι υπέρ-ήρωες αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες. Οι Αμερικανοί σούπερ – ήρωες ξεκινούν να ερευνούν μία μυστηριώδη δολοφονία ενός άλλου ήρωα και ανακαλύπτουν μία συνωμοσία που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του κόσμου. Πρωταγωνιστούν: Jeremy Irons, Don Johnson, Yahya Abdul-Mateen II, Regina King,  Louis Gosset Jr., Tom Mison και άλλοι.

nova

Όλες οι παραπάνω σειρές θα βρίσκονται και στην ειδική κατηγορία «Emmy Nominations 2020» στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Την τελετή θα την δούμε Live στο Fox Life απο την Nova Cyprus Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου@ 03:00 μετά τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου @ 21:00

Το κανάλι Fox Life είναι διαθέσιμο και σε LIVE TV στην υπηρεσία Nova Go της Nova Cyprus. Και έτσι δεν θα ξαναχάσεις λεπτό, αφού μπορείς να την δεις όπου και εάν είσαι, στη συσκευή σου, και με σύνδεση ιντερνετ από οποιοδήποτε παροχο. Και εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσεις να το δεις live, το έχεις στο On Demand και στην τηλεόραση σου και στη συσκευή σου.

Loader