The Deceived: Η ιρλανδική σειρά ψυχολογικού θρίλερ που προκαλεί αίσθηση

The Deceived: Η ιρλανδική σειρά ψυχολογικού θρίλερ που προκαλεί αίσθηση

Η μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων θα προβληθεί εντός Μαρτίου στο Novacinema4HD

Το The Deceived είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου ακολουθεί μια φοιτήτρια την Οφέλια, η οποία ερωτεύεται τον Mάικλ, έναν χαρισματικό λέκτορα. 

Όταν ο Μάικλ εξαφανίζεται χωρίς προειδοποίηση, η Οφέλια τον εντοπίζει στην πόλη καταγωγής του στην Ιρλανδία, όπου έρχεται αντιμέτωπη με τον μυστηριώδη θάνατο της Roisin, της γυναίκας του Μάικλ, που είχε προκληθεί από φωτιά στο σπίτι τους, την ίδια βραδιά που ο Μάικλ της είχε μιλήσει για το δεσμό του με την Οφέλια. 

Το παράνομο ζευγάρι μπορεί τώρα να είναι επίσημα μαζί, ωστόσο η Οφέλια δεν μπορεί να ηρεμήσει εάν δεν ανακαλύψει τι ήταν εκείνο που τελικά οδήγησε την Roisin σε απροσδόκητο θάνατο. Οι αλλόκοτοι θόρυβοι που ακούγονται μέσα στο σπίτι κάνουν την κατάσταση τρομακτική και εξόχως περίεργη.

Σε ποιο βαθμό πρέπει να εμπιστευόμαστε τους άλλους ανθρώπους όταν οι περιστάσεις μας δείχνουν και άλλες πλευρές;

ξκλξκλξκξκλξκλ

H μίνι σειρά ψυχολογικού θρίλερ τεσσάρων επεισοδίων, από τον δημιουργό του Derry Girls, προβλήθηκε για πρώτη φορά στο βρετανικό Channel 5 τον Αύγουστο του 2020.

H σειρά γυρίστηκε στο Cambridge και στη βόρεια Ιρλανδία και ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το spooky και σαν στοιχειωμένο σπίτι μέσα στο οποίο εκτυλίσσεται η υπόθεση, το οποίο θεωρήθηκε ιδανική επιλογή για το σενάριο.

Το σπίτι βασικά διαδραματίζει τον δικό του ρόλο, έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια ηθοποιός Emmet Scanlan. «Σίγουρα δεν πιστεύω ότι έχει φαντάσματα αλλά η πραγματικότητα είναι πως θα απέφευγα να πήγαινα μόνη μου στον τελευταίο όροφο! Χωρίς αμφιβολία, το συγκεκριμένο σπίτι έχει μια πολύ περίεργη ενέργεια, γεγονός που… βοήθησε αρκετά στα γυρίσματα. Θέλω να πω, δεν χρειαζόταν να κάνουμε και πολλά ως ηθοποιοί, το σκηνικό ήταν αρκετό από μόνο του!» 

Σε κολακευτική κριτική για τη σειρά που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian, η αρθρογράφος Lucy Mangan γράφει πως «το The Deceived πετυχαίνει με μαεστρία να θίξει το ακανθώδες ζήτημα των παρορμητικών ανθρώπινων σχέσεων που συχνά μπορεί να μετουσιώθούν σε εμμονές, ψυχαναγκασμούς και κακοποιητικές συμπεριφορές. Εντοπίζοντας και βλέποντας διαχρονικές κινηματογραφικές αξίες, που μεταφέρονται με τόση επιτυχία σ’ ένα σύγχρονο συγκείμενο και πλαίσιο, είναι μία τεράστια απόλαυση. Παρόλο που είναι θρίλερ, η σειρά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως cosy και ιδιαίτερα απολαυστική».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Emmet J. Scanlan, ο Paul Mescal και η Catherine Walker.

fafafaf

H σειρά The Deceived έρχεται αποκλειστικά  στο κανάλι Novacinema4HD από τη Nova Cyprus!

Πρεμιέρα: Δευτέρα 15/3 και κάθε Δευτέρα στις 22:00

Το Νοvacinema4HD είναι το κανάλι στο οποίο οι λάτρεις των σειρών μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους πρεμιέρα κάθε βράδυ στις 22.00! 

Επιπλέον, το Novacinema4HD δίνει καθημερινά τη δυνατότητα παρακολούθησης προηγούμενων επεισοδίων, ενώ προβάλλει κατά διαστήματα 4 επεισόδια μαζί, καθώς επίσης και μαραθωνίους κύκλων, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά που τους ενδιαφέρει σε περίπτωση που την έχουν χάσει ή που δεν έχουν προλάβει τα πρώτα επεισόδια.

Loader