Γιορτινό mood, αναπαυτικός καναπές και χριστουγεννιάτικες ταινίες

Γιορτινό mood, αναπαυτικός καναπές και χριστουγεννιάτικες ταινίες

Καλτσούλα, ποπ κορν και μικρή οθόνη είναι ό,τι χρειαζόμαστε αυτό το διάστημα

Γράφει η Σοφία Κωνσταντίνου 


Είναι το mood του Δεκέμβρη, που όπως και να το κάνουμε, μας καθηλώνει και μας γλυκαίνει. Στη δύσκολη -και πάλι- αυτή φάση της πανδημίας, μπορεί να είναι και ένας επιπλέον λόγος να μαζευτούμε στην ζεστασιά του σπιτιού μας, με την οικογένειά μας  και να ανασυνταχθούμε χαλαρά. 

Το σκηνικό είναι κλασικό και αγαπημένο. Το δέντρο έχει ήδη στολιστεί και αναβοσβήνει ρυθμικά στο βάθος, τα σπίτια μυρίζουν κέικ και ποπ κορν, η μικρή οθόνη είναι η όαση σ’ όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. 

Οι στιγμές οικογενειακής θαλπωρής, της ομορφότερης ίσως περιόδου του χρόνου, εμβαθύνουν τις σχέσεις και τον χρόνο που περνάμε στο σπίτι με τα πιο πολύτιμα για εμάς πρόσωπα. Με το τραπέζι γεμάτο με τα καλούδια των ημερών, αράζουμε με το τηλεκοντρόλ ανά χείρας και απολαμβάνουμε την θέαση feel good ταινιών! 2345

Είναι ταινίες που τις είδαμε, και δεν έχουμε κανένα μα κανένα  απολύτως πρόβλημα να ξαναδούμε, είναι άλλες που -ως κλασικές πια- μπορεί να μας έχουν ξεφύγει από τη λίστα, είναι άλλες που υποσχεθήκαμε σε αγαπημένα πρόσωπα να τις απολαύσουμε παρέα. Όλες σε γιορτινό mood όπως κι εμείς! 345

Οπότε, οι λόγοι που χαμογελάσαμε ευχάριστα όταν ακούσαμε για το νέο κανάλι που έχει προστεθεί στην Nova Cyprus είναι ξεκάθαροι. 

 

Σε περίπτωση που δεν το ‘χεις απολαύσει στο παρελθόν, η Nova Cyprus, όπως κάθε χρόνο, μπαίνει σε γιορτινό mood μαζί μας φέρνει κοντά μας το κανάλι Novachristmas! 

 

Από 13 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι και 12 Ιανουαρίου 2022,  η μαγεία των χριστουγέννων έρχεται στο σπίτι μας με δύο ταινίες back to back να προβάλλονται καθημερινά από τις 8 το βράδυ! 

 

  • Στις 20:00 παρακολουθούμε αγαπημένες οικογενειακές ταινίες και cartoons! Απ’ τα κλασικά “Tom &Jerry”, “Yogi bear” και “Annie” στα αγαπημένα “Spy cat”, “Red Shoes” και “Hotel Transylvania 2”, η λίστα είναι τεράστια!
3456
  • Στις 22:00, κι ενώ τα παιδιά είναι ήδη για ύπνο, συνεχίζουμε με το “Epic blockbusters zone” και μία επιλογή από εξαίρετα iconic blockbusters όπως τα “Troy”, “Godgilla VS Kong”, “Tomb Raider”, “Casino Royale” και πολλά άλλα! 
567

Το κανάλι Nova Christmas εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών 24-26/12  και 31/12-2/1

Loader