Η μπύρα στα καλύτερα της

Η μπύρα στα καλύτερα της

Το Brewfellas συνεχίζει να στέλνει την αγαπημένη σου μπύρα σπίτι σου

Κανένα άλλο ποτό δεν προσφέρει τόση ποικιλία σε στυλ και γεύσεις! Μπύρες δυνατές, ελαφριές, ξανθές, μαύρες, πικρές, γλυκιές, φρουτώδεις, IPA ή lager από τη Βρετανία, το Βέλγιο ή την Βαυαρία, μας έχουν κλέψει την καρδιά. 

Αν είσαι λάτρης της μπύρας, σίγουρα έχεις ακούσει για το Brewfellas- το μικρό, προσεγμένο και cosy μπαράκι στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας. Προσεγμένος χώρος, προσεγμένες και οι επιλογές των μπυρών και ποτών που έχουν στο μενού τους. 

fafafaf

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λόγω COVID-19, το Brewfellas δεν μας άφησε μακριά από την αγαπημένη μας μπύρα! Σε συνεργασία με το Deliveryman, κατέφθαναν στην πόρτα του σπιτιού μας οι παραγγελίες μας, με τις μπύρες πάντα στη σωστή θερμοκρασία! 

Παρόλα αυτά, η αφοσιωμένη ομάδα του Brewfellas συνεχίζει τη συνεργασία με τον Deliveryman και προσφέρει επιλογές από Pilsner, Wit/Saison, Cider, IPA & Pale Ale, Porter/Stout, Sour & Specialty, Weisse & Wit. 

fafafafa

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή του Deliveryman σε App Store ή Google Play και βρείτε τις αγαπημένες σας μπύρες!

 

Loader