Η πολυαναμενόμενη σειρά The Little Drummer Girl έρχεται στη μικρή οθόνη

Η πολυαναμενόμενη σειρά The Little Drummer Girl έρχεται στη μικρή οθόνη

Ο περιβόητος... τηλεοπτικός ύμνος στην Ελλάδα σύντομα στις οθόνες μας

Εδώ και καιρό το ελληνικό και κυπριακό κοινό ανέμενε την εν λόγω σειρά για πολλούς λόγους. Πρόκειται βέβαια για το πολυαναμενόμενο mini series του του BBC που τιτλοφορείται “The Little Drummer Girl” και που αφορά σε ένα συναρπαστικό θρίλερ που, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει μερικά απ’ τα σημαντικότερα μνημεία της Ελλάδας. 

 

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά στο εξωτερικό, αναμένεται και η επίσημή της πρεμιέρα και στην Κύπρο όταν και θα απολαύσουμε, πέραν των άλλων, το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Park Chan-wook, βραβευμένου σκηνοθέτη. Ο Chan-wook είναι εξάλλου ο άνθρωπος που, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του “The Little Drummer Girl”, οδήγησε στην Ελλάδα τον διάσημο πρωταγωνιστή του “True Blood”, βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Alexander Skarsgard, τον επίσης βραβευμένο Michael Shannon, αξέχαστο μέσα από την ερμηνεία του στο “Shape of Water”, αλλά και την υποψήφια για BAFTA, ταλαντούχα Florence Pugh. 

4

 Να αναφερθεί ότι η εν λόγω σειρά, με τους λαμπερούς πρωταγωνιστές είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του πολύ γνωστού κι αγαπητού συγγραφέα, μετρ του είδους, John le Carré, γνωστού για τα κατασκοπευτικά του έργα. 

 

Πίσω στο ενδιαφέρον που επέδειξε, απ’ τα γυρίσματα κιόλας, το ελληνικό και κυπριακό κοινό, το ενδιαφέρον εστιάζει στο φόντο που χρησιμοποιεί ο σκηνοθέτης και δεν είναι άλλο απ’ τα πολύ σημαντικά μνημεία της Ακρόπολης και του Ναού του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Επιπλέον, οι πρωταγωνιστές της σειράς, φρόντισαν να υμνήσουν την χώρα που τους φιλοξένησε στα γυρίσματα, μέσα από δηλώσεις και συνεντεύξεις τους, κάτι που πρόσθεσε επιπλέον στην αναμονή. 

1

Στις 16 Ιουνίου λοιπόν, όταν και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα στην Κύπρο, από την Nova Cyprus, αναμένουμε να απολαύσουμε ένα έργο γεμάτο σασπένς, με έξυπνους διαλόγους και καλαίσθητες εικόνες.  3

 

Στην σειρά ακολουθούμε την νεαρή αγγλίδα Charlie, την οποία υποδύεται η Pugh, που κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα γνωρίζει τον Becker, τον οποίο υποδύεται ο Skarsgard. Ο τελευταίος είναι ένας μυστηριώδης τύπος ο οποίος θα μπει στη διαδικασία να δοκιμάσει την... αποφασιστικότητα της αγγλίδας, κάνοντας πολύ σύντομα ξεκάθαρο ότι οι προθέσεις του δεν ήταν εξ αρχής και τόσο αγνές.

Εξ όσων θα διαφανεί, η γνωριμία των δύο ήταν ένα τέλεια οργανωμένο σχέδιο του πανούργου Kurtz, τον οποίο υποδύεται ο Shannon. Κάπως έτσι, η Charlie θα καταλήξει να εργάζεται ως διπλός πράκτορας στο “Theatre of the Real” και σύντομα θα βρεθεί παγιδευμένη σε μία επικίνδυνη διαδικασία.  2

 

Πολύ σύντομα οι γραμμές μεταξύ αγάπης και μίσους θα θολώσουν, αλήθεια θα εναλάσσεται με το ψέμα, και η διαφορά μεταξύ σωστό και λάθους, θα πάψει να είναι διακριτή. 

Η μίνι σειρά έξι επεισοδίων κάνει πρεμιέρα στις 16/6 στο Novacinema4HD

Η αριστοτεχνικά φτιαγμένη αυτή σειρά, το “The Little Drummer Girl”,  προκαλεί την αγωνία που αποπνέουν οι καλές κι εκρηκτικές κατασκοπευτικές ιστορίες, αναδεικνύοντας την τριάδα της περιέργιας, των μυστικών και της ίντριγκας. 

Όλη η συνέχεια στην μικρή μας οθόνη, όπου και αδημονούμε να απολαύσουμε τους λαμπερούς πρωταγωνιστές του “The Little Drummer Girl”, να κινούνται μέσα στο ελληνικό φόντο. 

H σειρά Little Drummer Girl έρχεται αποκλειστικά  στο κανάλι Novacinema4HD από τη Nova Cyprus!

Πρεμιέρα: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 

Το Νοvacinema4HD είναι το κανάλι στο οποίο οι λάτρεις των σειρών μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους πρεμιέρα κάθε βράδυ στις 22.00! 

Επιπλέον, το Novacinema4HD δίνει καθημερινά τη δυνατότητα παρακολούθησης προηγούμενων επεισοδίων, ενώ προβάλλει κατά διαστήματα 4 επεισόδια μαζί, καθώς επίσης και μαραθωνίους κύκλων, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά που τους ενδιαφέρει σε περίπτωση που την έχουν χάσει ή που δεν έχουν προλάβει τα πρώτα επεισόδια.

Loader