Η σειρά One of Us is Lying θα γίνει ο νέος σου εθισμός

Η σειρά One of Us is Lying θα γίνει ο νέος σου εθισμός

Η σειρά μυστηρίου βρίσκεται ήδη στο top10 του Netflix

Η νέα σειρά του Netflix βρίσκεται ήδη στο top10 της πλατφόρμας και μάλλον θα παραμείνει εκεί για αρκετό καιρό.

Αν, λοιπόν, είσαι λάτρης των σειρών μυστηρίου τότε, πιθανότατα το “One of Us is Lying” , η νέα προσθήκη στο Netflix, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα γίνει ο νέος σου εθισμός! 

Η ιστορία της σειράς βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Karen M. McManus που έχει ενθουσιάσει το νεανικό κοινό και έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό. 

Διάβασε Επίσης: Netflix: Δύο ταινίες και δύο σειρές που βλέπουν αυτή τη στιγμή οι Κύπριοι

Ένας φόνος, η τιμωρία και αρκετά μυστικά που ξεδιπλώνονται φέρνουν κοντά πέντε διαφορετικούς εφήβους. Ουσιαστικά η σειρά ακολουθεί τη ζωή πέντε μαθητών που σπουδάζουν στο Bayview High και βρίσκονται μαζί υπό κράτηση, μετά το θάνατο ενός παιδιού από την παρέα τους, του Simon, που παθαίνει αλλεργικό σοκ και πεθαίνει. Μετά από αυτό τον θάνατο η σειρά εμβαθύνει στην ανακάλυψη του υπεύθυνου για το θάνατο του Simon. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Simon, πριν το θάνατο του, είχε ξεκινήσει μια διαδικτυακή εφαρμογή που αποκάλυπτε μυστικά που επηρέαζαν και άλλαζαν τη ζωή των συμμαθητών του. 

Με αφορμή την εφαρμογή αυτή, λοιπόν, καθένας από τους νεαρούς που βρίσκονται υπό κράτηση, είχε διαφορετικό κίνητρο να τον θέλει νεκρό. Ανατροπές, μυστήριο και η απάντηση για το θάνατο του Simon είναι αυτά που θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σου για τη συνέχεια.

Έρχεται και δεύτερη σεζόν 

Τα καλά νέα είναι ότι η σειρά θα έχει και δεύτερη σεζόν. Το “One of Us is Lying” ξεκίνησε να προβάλλεται από την υπηρεσία ροής του NBC, Peacock, και αφού κέρδισε το κοινό, ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίζει. 

Διάβασε Επίσης: Τα Stand-Up Comedy που έρχονται τον Μάρτιο στην Κύπρο 

«Οι οπαδοί πίσω από τη σειρά είναι απίστευτα παθιασμένοι και ανυπομονούμε να προσφέρουμε περισσότερες ανατροπές που θα κάνουν τους θεατές να βρεθούν στην άκρη των θέσεων τους» δήλωσε η πρόεδρος του NBCUniversal, Lisa Katz, και εμείς ανυπομονούμε για τη συνέχεια. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader