Η ταινία “Without saying goodbye” του Netflix θα μάς ταξιδέψει στο Περού

Η ταινία “Without saying goodbye” του Netflix θα μάς ταξιδέψει στο Περού

Έρχεται στις 18 Μαρτίου

Η ρομαντική ταινία “Without saying goodbye” ή αλλιώς “Θα τα ξαναπούμε” αναμένεται να προστεθεί στην ταινιοθήκη του Netflix στις 18 Μαρτίου και θα μας ταξιδέψει στο μακρινό Περού.

Πρόκειται για μια επερχόμενη ισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπρούνο Ασέντζο που πραγματεύεται τις διαφορετικές ζωές ενός εργασιομανή αρχιτέκτονα και μιας παθιασμένης καλλιτέχνιδας που ανατρέπονται όταν γνωρίζονται τυχαία στο όμορφο Περού.

Διάβασε Επίσης: Έρχεται στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία “Ambulance”

Μεταξύ άλλων, η ταινία προσελκύει το ενδιαφέρον με τις υπέροχες εικόνες από το Περού αλλά και με την πλοκή της. Ο Salvador Campodónico ένας επιτυχημένος Ισπανός επιχειρηματίας, του οποίου η οικογένεια έχει τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία σε όλη την Ισπανία ετοιμάζει την κατασκευή του πρώτου διεθνούς έργου και βρίσκεται μπροστά σε ένα παγκόσμιο θαύμα: την πόλη Κούσκο. Εκεί θα γνωρίσει την όμορφη Ariana που η ζωή της είναι εντελώς αντίθετη από τη δική του, που της αρέσει να ζει την περιπέτεια μακριά από δεσμούς. Οι δυό τους θα αναπτύξουν μια σχέσης αγάπης και μίσους, μέχρι να συναντηθούν κάπου στη μέση. 

Διάβασε Επίσης: Σειρά που προβλήθηκε στο Netflix μεταφέρεται στην ελληνική τηλεόραση 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader