Kings of the Airwaves: Η ισπανική σειρά που μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 80'

Kings of the Airwaves: Η ισπανική σειρά που μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 80'

Και δείχνει πως το ραδιόφωνο δεν διακατέχεται μόνο από μαγεία, αλλά και...ίντριγκα

Σενάριο που ξεφεύγει από τα τετριμένα και χαρακτήρες βγαλμένους από το χρονοντούλαπο των 80's και των 90's.

Οι ισπανικές σειρές είναι δικαίως το νέο best thing. To Kings of the Airwaves πάντως έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν μια σειρά να ξεχωρίζει: έξυπνο σενάριο και αλλιώτικους χαρακτήρες. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν σημαντικό αθλητικό δημοσιογράφο του ισπανικού ραδιοφώνου της δεκαετίας του '80. Ο  Francisco Javier Maldonado, γνωστός και ως Paco el Cóndor, είναι ένας άνδρας που γνωρίζει την αθλητική βιομηχανία καλύτερα από τον καθένα και διατηρεί ηγεμονική ηγεσία μεταξύ των ραδιοφωνικών τηλεθεάσεων. Πέρα από τον σεβασμό που εμπνέει στους ακροατές, δικαιολογημένα αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των προέδρων των αθλητικών συλλόγων, ενώ για τους εκπροσώπους της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει το σημείο που δεν είναι απλά αρεστός. Θα έλεγε καλύτερα κανείς πως είναι ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους της χώρας. 

Και όλα αυτά επειδή ο Paco δεν είχε κανέναν ανταγωνισμό μέχρι που εμφανίζεται το αντίπαλο δέος. Η άλλη όψη του νομίσματος, ακούει στο όνομα Marga Laforet, μια νεαρή και έξυπνη δημοσιογράφος, που καταφέρνει η εκπομπή της λόγω εμπορικότητας να εκτοπίσει τη δική του, που μεταφέρεται αργά το βράδυ και όχι στη prime time. 

king

Ένα έξυπνο σκηνικό που "πυροδοτεί" μια σειρά από ευτράπελα και αλυσυδωτές εξελίξεις. Tη σκηνοθεσία αυτής της κωμικής σειράς με δραματικά στοιχεία υπογράφουν οι Carlos Theron και Adolfo Valor, δημιουργοί επίσης των "Velvet", "Grand Hotel" και "Under Suspicion". 

Την τηλεοπτική σειρά Kings of the Airwaves φέρνει κοντά μας η Nova Cyprus από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00  αποκλειστικά στο Novacinema4!  

 

 

 

Loader