Μάθε τι είναι το slow sew και πού θα το βρεις στην Κύπρο

Μάθε τι είναι το slow sew και πού θα το βρεις στην Κύπρο

Saturday workshops με την Άννα Αποστόλου και την Γεωργία Μοδίτη

Το slow living δεν είναι απλά ένα trend ή κάτι που έχεις δεις στο Instagram σου σε ένα ενθαρρυντικό απόφθεγμα. Οι γρήγοροι ρυθμοί και η προσπάθεια να προλάβουμε τα πάντα κάθε μέρα μάς στερούν την απόλαυση από τις μικρές στιγμές της ζωής και φέρνουν μαζί τους έναν «σπάταλο» τρόπο ζωής και σκέψης.

Οι σχεδιάστριες Άννα Αποστόλου και Γεωργία Μοδίτη χρησιμοποιούν τη ραπτική για να φέρουν τη βιωσιμότητα στη ζωή σου με τον πιο «αργό» και διασκεδαστικό τρόπο! Πιστεύουν ότι με το να δημιουργείς τα δικά σου αντικείμενα, είτε αυτό είναι ένα ρούχο ή ένα πουγκί για τα φρούτα σου, αλλάζει την εκτίμηση σου προς αυτά αλλά και προς τον ίδιο σου τον εαυτό.

Μέσα από τα δημιουργικά εργαστήρια που οργανώνουν θα έχεις την ευκαιρία να κατασκευάσεις μαζί τους είτε από την αρχή, είτε με τη μέθοδο της δημιουργικής ανακύκλωσης (upcycling), χρηστικά αντικείμενα, ρούχα, αξεσουάρ που θα κάνουν την καθημερινότητα σου πιο βιώσιμη και γεμάτη ικανοποίηση. 

Τα εργαστήρια έχουν διάρκεια 4 ώρες και με την ολοκλήρωση τους θα έχεις ήδη μάθει κάποιες βασικές τεχνικές ραψίματος. Μαζί σου θα πάρεις όλα τα προϊόντα που θα δημιουργήσεις και πολλές γνώσεις και δεξιότητες που ίσως να μην γνώριζες καν ότι έχεις!

Το πρώτο Slow Sew workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου με το όνομα Green. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους τσάντα και πουγκί για τα ψώνια, επαναχρησιμοποιούμενα υφασμάτινα pads ομορφιάς καθώς και κηροποιημένο υφασμάτινο κάλυμμα τροφίμων. 

 

Διάρκεια εργαστηρίου: 4 ώρες

Κόστος: €50 (συμπεριλαμβάνονται όλα τα υλικά)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99761299 & 99514374

Location: Georgia Moditi studio, 80 Γρίβα Διγενή, Καϊμακλί, Λευκωσία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Loader