Μεξικανικά καρτέλ, μαφία και τεχνολογία του μέλλοντος

Μεξικανικά καρτέλ, μαφία και τεχνολογία του μέλλοντος

Δύο αρκετά exciting σειρές έρχονται τον Ιούνιο στο Nova On Demand!

Τον Ιούνιο στην Κύπρο βγαίνουμε από το σπίτι με προσοχή και επανερχόμαστε σταδιακά και τηρώντας τα μέτρα στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς. Tα outdoors events αρχίζουν να επανέρχονται στην ατζέντα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος για ποιοτικό χρόνο στο σπίτι και τι καλύτερο από την αξιοποίηση υπηρεσιών όπως το αγαπημένο Nova on Demand, την υπηρεσία της Nova Cyprus που προσφέρεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στους ενεργούς συνδρομητές της και που δίνει πρόσβαση σε πληθώρα ταινιών, σειρών και shows στον χρόνο που ο κάθε συνδρομητής θέλει και επιθυμεί.

Δύο, πάντως, από τις σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτό τον μήνα στο Nova on Demand (θα προβληθούν στη συνέχεια και από το κανάλι των σειρών Novacinema4HD) μας έχουν σίγουρα κεντρίσει την προσοχή και τις προτείνουμε για θέαση.

ZeroZeroZero

Από την 1η Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στο Nova On Demand η συναρπαστική νέα σειρά θρίλερ ZeroZeroZero, που εστιάζει στο διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης και στα μεξικανικά καρτέλ.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Roberto Saviano, έχει 8 επεισόδια και καταγράφει μια δυναμική οικογένεια που διακινεί κοκαΐνη και τη σχέση της με διεφθαρμένους πολιτικούς και τη διαβόητη καλαβρέζικη μαφία.

Με πρωταγωνιστή τον Gabriel Byrne, το «ZeroZeroZero» εστιάζει στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και τον οικονομικό και πολιτικό παρασκήνιο και αντίκτυπο που αυτό έχει. Πωλητές, αγοραστές και μεσάζοντες σε τρεις ηπείρους και έξι χώρες εμπλέκονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι για την παράδοση ενός φορτίου κοκαΐνης.

Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους: Andrea Riseborough, Dane Dehaan, Harold Torres.

Η σειρά έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

ΖeroZeroZero: Όλα τα επεισόδια πρώτα On Demand από 1/6

Years and Years

VAGAGAGA

Στις 15 Ιουνίου πρεμιέρα στο Nova on Demand κάνει το Years and Years, μία εξαιρετικά επίκαιρη σειρά που κινείται σε παρόμοια θεματολογία με το περίφημο Black Mirror, με κριτικές ωστόσο να κάνουν λόγο για ακόμη πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Πρωταγωνίστρια στο Years and Years είναι η Emma Thompson που υποδύεται τη Vivienne Rook, Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία ασκεί εξουσία με επιθετικές τακτικές δημιουργώντας τον απόλυτο διχασμό.

Η Emma Thompson υποδύεται συγκεκριμένα μια πολιτικό η οποία δεν φοβάται την πρόκληση αλλά το να εκφράσει τις ακραίες απόψεις της. Η οικογένεια της θα βιώσει χαρές και λύπες μέσα από τα νέα προβλήματα αλλά και τις διευκολύνσεις που βιώνει όλος ο κόσμος με την εξέλιξη της τεχνολογίας. 

«Τεχνοφοβία και τεχνολατρεία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, δύο διαφορετικές μα συγγενείς μορφές φετιχισμού της τεχνολογίας» έχει γράψει για τη σειρά ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου στο Nerdcult και μας κινεί πολύ την περιέργεια να δούμε τη σειρά.

Years and Years: Όλα τα επεισόδια πρώτα On Demand από 15/6


Απόλαυσε τις δύο σειρές στον χρόνο που εσύ θέλεις στο Nova On Demand και στη συνέχεια συντονίσου στο Novacinema4HD.

Loader