Μήνας Υπερηφάνειας: 5 σειρές που αφορούν την LGBTQ + κοινότητα

Μήνας Υπερηφάνειας: 5 σειρές που αφορούν την LGBTQ + κοινότητα

Το Netflix γιορτάζει τη διαφορετικότητα

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας Υπερηφάνειας (Pride Month) όπου πραγματοποιούνται παρελάσεις και γιορτές pride σε όλο τον κόσμo. Ο μήνας της απόλυτης αγάπης.

Την τελευταία δεκαετία πολλά  τηλεοπτικά προγράμματα ασχολήθηκαν με ιστορίες που αφορούν τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και πολλές σειρές κατέληξαν να γίνουν επιτυχίες. Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικές σειρές που μπορείς να βρεις στο Netflix και αφορούν στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα.

Heartstopper

Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απίθανη φιλία τους μπορεί να είναι κάτι περισσότερο καθώς περιηγούνται στο σχολείο και την αγάπη των νέων σε αυτή τη σειρά ενηλικίωσης.

Sex education

Ο ανασφαλής Otis έχει όλες τις απαντήσεις όταν πρόκειται για συμβουλές για το σεξ, χάρη στη θεραπεύτρια μαμά του. Έτσι, η επαναστάτρια Maeve προτείνει μια σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας. H σειρά καθήλωσε από την πρώτη σεζόν μέχρι την τρίτη.

You Me Her

Για να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή, ο σύζυγος και η σύζυγος Τζακ και η Έμμα προσλαμβάνουν μια συνοδό. Αλλά τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή όταν εμφανίζονται ρομαντικά συναισθήματα.

Special

Ένας νεαρός ομοφυλόφιλος με εγκεφαλική παράλυση διακλαδίζεται με την ελπίδα να συνεχίσει επιτέλους τη ζωή που θέλει.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Please like Me

Αφού η κοπέλα του τον εγκατέλειψε, ο 20χρονος Τζος συνειδητοποιεί ότι είναι γκέι, κοιμάται μια ελκυστική γνωστή και μετακομίζει με τη μαμά του που αυτοκτονεί. 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader