Νέα συναρπαστική αστυνομική σειρά μυστηρίου

Νέα συναρπαστική αστυνομική σειρά μυστηρίου

Κάνει απόψε πρεμιέρα στη Nova Cyprus και φιλοδοξεί να γίνει το νέο μεγάλο πάθος των συνδρομητών της

«Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector»

Η νέα συναρπαστική, αστυνομική σειρά μυστηρίου, δέκα επεισοδίων, «Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector», κάνει πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00 από το Novacinema4HD. Η σειρά προβάλλεται πολύ κοντά με την προβολή της στην Αμερική και φιλοδοξεί να γίνει η νέα εβδομαδιαία αγαπημένη συνήθεια των συνδρομητών της Nova Cyprus!

Η σειρά «Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector», είναι βασισμένη στην νουβέλα του Jeffery Deaver, «Συλλέκτης Οστών», και στην ομότιτλη ταινία – blockbuster, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και την Αντζελίνα Τζολί. H υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός αστυνομικού ντετέκτιβ (Russell Hornsby), ο οποίος με τη βοήθεια μίας νεαρής αστυνομικού προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ο δολοφόνος σκηνοθετεί τις εκάστοτε δολοφονίες του ως μέρος ενός συνολικού πάζλ προς συναρμολόγηση. Πρωταγωνιστούν οι Russell Hornsby, Arielle Kebbel, και Michael Imperioli.

Η σειρά διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Loader