Netflix: Οι καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους κριτικούς

Netflix: Οι καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους κριτικούς

Οι 5 σειρές που συγκεντρώνουν τα ψηλότερα ποσοστά

Παρά το ότι το Netflix είναι μια σχετικά νέα πλατφόρμα, σε λιγότερο από 10 χρόνια, κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός “πάροχος” νέου υλικού ανά εβδομάδα. Με ένα μεγάλο αριθμό σειρών στην ταινιοθήκη του κατάφερε να παρέχει υλικό για όλα τα γούστα. Ποιες είναι όμως οι 5 σειρές που συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά "επιτυχίας" στο παγκόσμιο κοινό, σύμφωνα με το Rotten Tomato;

Unorthodox - 95%

Το Unorthodox είναι σίγουρα μια από τις πιο γνωστές μίνι σειρές της πλατφόρμας. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη απομνημονεύματα της Deborah Feldman και περιγράφει τις εμπειρίες μιας γυναίκας που φεύγει από την ανορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα στην οποία μεγάλωσε.

Διάβασε Επίσης: Ταινίες και σειρές για να δεις αυτό το σαββατοκύριακο

Unbreakable Kimmy Schmidt - 95%

Το Unbreakable Kimmy Schmidt είναι η σειρά που κυκλοφόρησε το 2020 με παραγωγό την Tina Fey. Η σειρά μας συστήνει την Kimmy Schmidt, η οποία αφού επιβιώνει από μια απαγωγή δεκαετιών, ξεκινάει μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη.

Dark - 94%

Το Dark είναι η γερμανική σειρά που απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Πρόκειται για την ιστορία ενός εξαφανισμένου παιδιού που βάζει τέσσερις οικογένειες σε ένα ξέφρενο κυνήγι για απαντήσεις, καθώς ανακαλύπτουν ένα συγκλονιστικό μυστήριο που εκτείνεται σε τρεις γενιές.

Master of None - 94%

Η σειρά Master of None αποθεώθηκε από τους κριτικούς. Πρόκειται για τη σειρά που δημιουργός και πρωταγωνιστής της είναι ο Aziz Ansari. Η σειρά έχει άλλοτε κωμικά ή ρομαντικά στοιχεία και άλλοτε δραματικά, ενώ η ιστορία αφηγείται τη ζωή ενός άντρα που αναζητά τη θέση του στον κόσμο χωρίς να χάσει τη λογική του.

Διάβασε Επίσης: Lilly Collins - Jesse Plemons: Πρωταγωνιστούν στο νέο θρίλερ «Windfall»

Bridgerton - 93%

Η σειρά Bridgerton - της οποίας περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν- είναι δημιούργημα της Shonda Rhimes και είναι ένας συνδυασμός των μυθιστορημάτων της Jane Austen και του Gossip Girl. Η ιστορία περιγράφει τη ζωή των 8 αδερφιών Bridgerton που ψάχνουν την αγάπη στην υψηλή κοινωνία της Αγγλίας την εποχή εκείνη.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader