The Night Manager: Η νέα σειρά που θα σε καθηλώσει

The Night Manager: Η νέα σειρά που θα σε καθηλώσει

Κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα

Μία χαλαρή περιγραφή θα μπορούσε να ήταν ότι το The Night Manager πραγματεύεται ένα παγκόσμιο κύκλωμα εμπορίου όπλων παγκοσμίως και ένας νυχτερινής βάρδιας διευθυντής σε ξενοδοχείο (στο Κάιρο) συνεργάζεται με τη βρετανική κατασκοπεία για να το ξεσκεπάσει. 

44

Παρόλα αυτά, το The Night Manager, είναι πολύ πολύ περισσότερα από αυτό! Βεβαίως, απ’ την υπόθεση δεν θα μπορούσε να λείπει το γυναικείο φύλο, με τον εν λόγω -πολύ γοητευτικό- μάνατζερ (Tom Hiddleston) να “μπλέκεται” με την Αραβογαλλίδα (Elizabeth Debicki), κοπέλα μέλους της μεγαλύτερης οικογένειας αρχιγκάγκστερ της Αιγύπτου.

444

Μέσω της σχέσης αυτής, θα καταφέρει να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με το κύκλωμα και τον bad boy του, ονόματι Richard Roper.

Τον τελευταίο να αναφέρουμε ότι τον υποδύεται ο πολύ-αγαπητός-για-να-τον-ξεπεράσουμε Hugh Laurie, γνωστός ως Dr. House. Να πούμε ότι στην σειρά θα δείτε και την Olivia Coleman, εξαιρετική όπως πάντα, να ξεδιπλώνει για ακόμα μία φορά με μαεστρία την υποκριτική της αυθεντία.  

Και πριν κάνουμε αναφορά στα πλούσια και αξιοζήλευτα πλάνα της σειράς -σημειώστε ότι απ’ την οθόνη σας θα περάσουν οι καλύτερες εκδοχές από Ελβετία, Μαγιόρκα, Μονακό κ.ά- ας δώσουμε τα εύσημα σε φωτογραφία και σκηνοθεσία. 

Σε πρώτη ανάγνωση σημειώστε ότι πρόκειται για σειρά του BBC, έξι επεισοδίων (ότι πρέπει για τις ημέρες που διανύουμε), με πολλές συμπυκνωμένες σκηνές και διαλόγους, ότι πιο φρέσκο δηλαδή. Σε αυτή την mid season τηλεοπτική περίοδο, το γεγονός ότι το «The Night Manager», βγαλμένο από βιβλίο του Τζον λε Καρέ του 1993, μοιάζει με δροσιστική ανάσα στη μικρή οθόνη. 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και η σειρά πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στην Berlinale, απέσπασε εκρηκτικές κριτικές και καταχειροκροτήθηκε. Δικαιολογημένα! 


H σειρά "The Night Manager" έρχεται αποκλειστικά  στο κανάλι Novacinema4HD από τη Nova Cyprus!

Πρεμιέρα: Σάββατο 1/5 και κάθε Σάββατο στις 22:00


Η Nova Cyprus, o μοναδικός παροχος δορυφορικής τηλεόρασης στην Κύπρο, προσφέρει στους συνδρομητές της, όπου και εάν βρίσκονται, σε κάθε γωνιά της Κύπρου, το καλύτερο οικογενειακό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις καλύτερες σειρές (ταυτόχρονα ή πολύ κοντά στην Αμερική) τις μεγαλύτερες blockbuster ταινίες, αθλητικά, παιδικά και ψυχαγωγικά κανάλια.

 

 

Loader