Οι 5 σειρές και οι ταινίες που βρίσκονται στα trends του Netflix τώρα

Οι 5 σειρές και οι ταινίες που βρίσκονται στα trends του Netflix τώρα

H σειρά που βρίσκεται στην Νο1 θέση

Το κρύο έκανε την εμφάνιση του και το Netflix έχει την τιμητική του.

To Netflix για ακόμη μια φορά σου έχει τις ταινίες και σειρές που βρίσκονται στην κορυφή των trends και τις βλέπουν -σχεδόν- όλοι.

Αυτή την περίοδο η αγαπημένη πλατφόρμα έχει πολλές νέες αφίξεις αλλά και σειρές που βγήκαν νέες σεζόν, οπότε τι καλύτερο από το να απολαύσεις κάποιες από τις πιο κάτω αξιόλογες επιλογές.

Manifest

Μετά από μια ταραχώδη πτήση, οι επιβάτες της πτήσης Montego Air Flight 828 προσγειώνονται ανακουφισμένοι. Μόνο που θα διαπιστώσουν πως, για τους φίλους και τις οικογένειές τους, έχουν περάσει πέντε χρόνια. Οι ίδιοι και ο κύκλος τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους πραγματικότητα, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι μάλλον είναι προορισμένοι για κάτι μεγαλύτερο. 

Ozark: Season 4 – Part 1

Η τέταρτη σεζόν του Ozark στο Netflix θα έχει 14 συνολικά επεισόδια που θα παρουσιαστούν σε δύο μέρη επτά επεισοδίων, κλείνοντας την ιστορία της οικογένειας Byrde, από την ήσυχη ζωή τους στα προάστια του Chicago, στη στροφή τους στην εγκληματικότητα στα Ozarks. Ο Jason Bateman, η Julia Garner και η Laura Linney θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, με την τελευταία να αναλαμβάνει πλέον και χρέη executive producer.

The Royal Treatment

Η Isabella έχει το δικό της κομμωτήριο. Ο πρίγκιπας Thomas ετοιμάζεται να παντρευτεί από καθήκον και όχι από έρωτα. Όταν εκείνη και οι φίλες της έχουν την ευκαιρία της ζωής τους όταν καλούνται να κάνουν τα μαλλιά για τον βασιλικό γάμο, η Isabella και ο Thomas συνειδητοποιούν ότι για να πάρουν τον έλεγχο της μοίρας τους πρέπει να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Archive 81

Ένας αρχειονόμος προσλαμβάνεται για να αποκαταστήσει μια συλλογή ταινιών και καταλήγει να ανακατασκευάζει το έργο μιας σκηνοθέτριας και την έρευνα για μια επικίνδυνη αίρεση.

Munich: The Edge of War

Βασισμένο στο ομώνυμο best-seller βιβλίο του Robert Harris, το κατασκοπικό θρίλερ με τους George MacKay, Jeremy Irons (στον ρόλο του πρωθυπουργού Neville Chamberlain), Jannis Niewöhner και Jessica Brown Findlay έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λονδίνου και τώρα φτάνει στο Netflix. Την έκβαση της προσπάθειας των ηρώων τη γνωρίζουμε, όμως αυτό δεν εμποδίζει το Munich να βρει τις στιγμές έντονης αγωνίας του.

 

Πηγή

 

Aνακάλυψε και άλλες ταινίες και σειρές που υπάρχουν στη λίστα. Πάτα ΕΔΩ

 

Πηγή φώτο: pexels

Loader