Passport to Freedom: Η μίνι σειρά που ήρθε για να μας συγκινήσει

Passport to Freedom: Η μίνι σειρά που ήρθε για να μας συγκινήσει

Η δραματική μίνι τηλεοπτική σειρά που θα σε καθηλώσει

Η βραζιλιάνικη μίνι τηλεοπτική σειρά "Passport to Freedom" έχει καθηλώσει το κοινό μέσα από εξαίρετες ερμηνείες και μία σεναριακή πλοκή γεμάτη θάρρος, αγάπη και πείσμα.

Με πρωταγωνιστές τους Sophie Charlotte, Rodrigo Lombardi και Peter Ketnath, το σενάριο εκτυλίσσεται ακολουθώντας την ιστορία της Aracy de Carvalho, μίας υπαλλήλου τoυ βραζιλιανού προξενείου στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Το 1935 η Aracy de Carvalho, την οποία υποδύεται η Sophie Charlotte, πάει στη Γερμανία και εργάζεται στο τμήμα διαβατηρίων του βραζιλιάνικου προξενείου στο Hamburg. Από τη θέση αυτή καταφέρνει να σώσει πολλούς Εβραίους από την φυλακή και το ολοκαύτωμα καθώς τους εκδίδει βίζες για την Βραζιλία. 12

Ο João Guimarães Rosa, τον οποίο υποδύεται ο Rodrigo Lombardi, συναντά την Aracy κατά την πρώτη μέρα της εργασίας της στην δουλειά και την ερωτεύεται. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι αυτή κρύβει κάτι ενώ το όλο σχέδιό της αποκαλύπτεται. 

Η πραγματική ιστορία της Aracy de Carvalho συγκινεί, αφού πρόκειται για μία γυναίκα που κατάφερε να σώσει εκατοντάδες ζωές Εβραίων εκδίδοντάς τους διαβατήρια και βοηθώντας τους να δραπετεύσουν από την ναζιστική Γερμανία.

Την μίνι τηλεοπτική σειρά που βασίζεται σε αληθινα γεγονότα, "Passport to Freedom", φέρνει κοντά μας η Nova Cyprus. Από την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 22.00 αποκλειστικά  στο Novacinema4!

Loader