Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που καταφθάνουν στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που καταφθάνουν στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Τι να περιμένουμε από την πλατφόρμα μέχρι την Κυριακή;

Το Netflix δε μάς αφήνει ποτέ να βαρεθούμε, αφού φροντίζει συνέχεια να έχει νέες ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ έτοιμα για προβολή. Ο Απρίλιος είναι ένας πλούσιος μήνας με πολλές παραγωγες να κάνουν πρεμιέρα στις οθόνες μας, ενώ παράλληλα και η εβδομάδα που διανύουμε είναι εξίσου γεμάτη με new entries που θα απολαύσουμε στον καναπέ μας.

Ας δούμε τι να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή 

Ντοκιμαντέρ

Our Great National Parks  (13/4)

Με αφηγητή τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Βarack Obama, αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εθνικά πάρκα του πλανήτη.

Διάβασε Επίσης: Νέο ρεκόρ για τη δεύτερη σεζόν του Bridgerton

Σειρές

Hard Cell (12/04)

Στη σειρά “Hard Cell” θα δούμε την πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Laura Willis καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή με στεγνό χιούμορ.

Διάβασε Επίσης: To The Bubble είναι η νέα κωμωδία του Netflix και αφορά την πανδημία 

Anatomy of a Scandal (15/04)

Η σειρά είναι βασισμένη στο best seller της Sarah Vaughan, το Anatomy of a Scandal, και παρακολουθεί τον James (Rupert Friend), έναν υπουργό του κοινοβουλίου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν κάτι από το παρελθόν του έρχεται στο φως. Φυσικά, η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Sophie (Sienna Miller), μπαίνει στο στόχαστρο. Η Michelle Dockery στο ενδιάμεσο, τα πάει εξαιρετικά ως εισαγγελέας στην υπόθεση του James.

Bρείτε μας στο Instagram

Ταινίες 

Choose or Die (15/04)

Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του 80’ και μπαίνουν σ' ένα σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader