Στην ταινία “Boiling Point” θα δεις την ένταση που έχουν οι κουζίνες εστιατορίων

Στην ταινία “Boiling Point” θα δεις την ένταση που έχουν οι κουζίνες εστιατορίων

Όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες

Στην ταινία “Boiling Point” θα δεις τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες στις κουζίνες εστιατορίων, ενώ εσύ περνάς ανέμελος ένα βράδυ σου εκεί.

Μετά από την προβολή της ταινίας “Boiling Point” στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο, η ταινία έρχεται και στο Netflix. Πρόκειται για μια ταινία που στόχος της είναι να δείξει τι συμβαίνει σ’ ένα δημοφιλές εστιατόριο του Λονδίνου, μια ιδιαίτερα αγχωτική βραδιά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.  

Διάβασε Επίσης: Oscar 2022: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητες της φετινής απονομής

Μέσα από την ταινία ο θεατής καταφέρνει να “χωθεί” σε κάθε γωνιά του εστιατορίου και να δει τι συμβαίνει με τους αγενείς πελάτες, το προσωπικό εν ώρα καθήκοντος, τις συγκρούσεις συμφερόντων και τον σεφ που βρίσκει τον προσωπικό και τον επαγγελματικό του κόσμο να καταρρέουν σε πραγματικό χρόνο. Στο ρόλο του σεφ βλέπουμε τον Stephen Graham, ο οποίος σε συνδυασμό με την ένταση που επικρατεί στην κουζίνα, μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί. 

Μαζί με τον πρωταγωνιστή Stephen Graham μεταξύ άλλων βλέπουμε και τους Vinette Robinson, Jason Flemyng ενώ στη σκηνοθεσία τον Philip Barantini. 

Διάβασε Επίσης: Βιρτζίνια: Τρεις πυροσβέστες υποδέχθηκαν τα παιδιά τους μέσα σε 24 ώρες και έγιναν viral

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader