Surviving Summer: Μια καλοκαιρινή σειρά κατευθείαν από την Αυστραλία

Surviving Summer: Μια καλοκαιρινή σειρά κατευθείαν από την Αυστραλία

Έρχεται στο Netflix

Μια εφηβική και άκρως καλοκαιρινή, σειρά αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix.

Ο λόγος για τη σειρά «Surviving Summer» που θα μας μεταφέρει σε ένα αυστραλιανό καλοκαίρι γεμάτο σερφ με πρωταγωνιστές εφήβους. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια επαναστάτρια έφηβη, την Summer Tores, από το Μπρούκλιν, η οποία μετά την αποβολή της από το σχολείο αναγκάζεται να πάει στην άλλη άκρη της γης, την Αυστραλία, και να ζήσει με οικογενειακούς φίλους, τους  Gibsons. Από την άλλη, θα μας απασχολήσει και ο Ari Gibson, ο οποίος είναι ένας εσωστρεφής, αλλά φιλόδοξος σέρφερ που επιστρέφει στο σερφ μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό του. Η Summer ερωτεύεται την πόλη, τους ανθρώπους και κυρίως το σερφ ενώ η άφιξη της στην Αυστραλία φέρνει ανατροπές στις ζωές των υπολοίπων. 

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Food Park City στη Λάρνακα

«Το «Surviving Summer» είναι ένα έργο με πάθος. Το εφηβικό καστ μας είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός ταλέντου τόσο υποκριτικής όσο και σέρφινγκ», είπε η παραγωγός Joanna Werner.

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και πρωταγωνιστούν οι Sky Katz με τον Βραζιλιάνο ανερχόμενο σταρ, João Gabriel Marinho (Malhação), τον Αυστραλό Kai Lewins και τη Savannah La Rain. 

Διάβασε Επίσης: Απίστευτος πιτσιρικάς παρήγγειλε 31 cheeseburgers από το κινητό της μαμάς του

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 3 Ιουνίου.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader