Αν θες να μπεις σε καλοκαιρινό mood τότε ρίξει μια μάτια σε αυτές τις σειρές

Αν θες να μπεις σε καλοκαιρινό mood τότε ρίξει μια μάτια σε αυτές τις σειρές

Άναψε το air condition, πάρε κουβέρτα, popcorn και απόλαυσε

Είναι σειρές που θα σε ταξιδέψουν και θα σου πάρουν κάθε αρνητική σκέψη μακριά.

Αν η δουλειά και οι υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να μπείτε σε καλοκαιρινό κλίμα, στο Netflix θα βρεις τέσσερις αγαπημένες και άκρως καλοκαιρινές σειρές να δεις, έχοντας φυσικά ανοιχτό το air condition και από δίπλα το μπολ με τα φρεσκοψημένα popcorn.

 

1. Ένα καλοκαίρι μέσα στα κύματα 

Καλοκαίρι, ηλιοκαμένα σώματα, μεγάλες παραλίες και σέρφερς από την Αυστραλία. Τι πιο καλοκαιρινό από αυτό; Το «Ένα καλοκαίρι μέσα στα κύματα» είναι από τις νέες καλοκαιρινές σειρές του Netflix με μόλις 10 επεισόδια, που υπόσχονται να σε ταξιδέψουν στην Αυστραλία. Η υπόθεση ακολουθεί μία επαναστάτρια έφηβη από τη Νέα Υόρκη, η οποία αποβάλλεται από το σχολείο της και τη στέλνουν στην Αυστραλία, όπου κάνει πάταγο στον κύκλο των σέρφερ.

 

2. Τρία μέτρα πάνω από τον ουρανό

Ένα ιταλικό αισθηματικό δράμα βασισμένο στα βιβλία του Φεντερίκο Μότσια. Ένας καλοκαιρινός έρωτας γεμάτος ρομαντισμό που θα σας συγκινήσει. Η ιστορία ακολουθεί δύο νέους από πολύ διαφορετικούς κόσμους, που ερωτεύονται στη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας. Η σειρά αποτελείται από τρεις σεζόν.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

3. Δύο Καλοκαίρια

Καλοκαίρι χωρίς παρέα και θρίλερ δε γίνεται. Έτσι, στις νέες καλοκαιρινές σειρές του Netflix βλέπουμε τα «Δύο Καλοκαίρια», που είναι μία σειρά θρίλερ γεμάτη σασπένς. Ένα βέλγικο δράμα που επικεντρώνεται σε μία παρέα φίλων που ξανασμίγει για να κάνει χλιδάτες διακοπές, δεκάδες χρόνια μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα από τα μέλη από κάποιους στην παρέα. Έξι επεισόδια γεμάτα ίντριγκα, καλοκαίρι κι αγωνία.

 

4. Τα Μυστικά του Καλοκαιριού 

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα θέρετρο στην Αργεντινή, όπου αναβιώνει ένας διαγωνισμός γουέικμπορντ. Εκεί, πηγαίνει και η Μεξικανή αθλήτρια Στέφι, η οποία είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει ένα οικογενειακό μυστικό. «Τα μυστικά του καλοκαιριού» αποτελούνται από 11 επεισόδια, ενώ είναι επίσημο ότι έρχεται μία δεύτερη σεζόν! Ανάλαφρη, ρομαντική, ό,τι πρέπει για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader