Το Valentine’s Day στην τηλεόρασή σου

Το Valentine’s Day στην τηλεόρασή σου

Η Nova Cyprus γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με αγαπημένες αισθηματικές ταινίες

Η Nova Cyprus γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα απολαυστικό αφιέρωμα με αγαπημένες αισθηματικές ταινίες. Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, από τις 09:30 το πρωί και ολόκληρη την ημέρα, το Novacinema2HD θα προβάλει συνεχόμενα ταινίες αφιερωμένες αποκλειστικά στον έρωτα! 

φαφα
Χαμένες Αγάπες

Παράλληλα, στο Nova On Demand θα υπάρχει ειδική κατηγορία «Valentine’s Day Blend» με όλες τις ταινίες του αφιερώματος, αλλά και ακόμα περισσότερες, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

γαγαγαγα
Ένα αστέρι γεννιέται

Ανάμεσα στις ταινίες του αφιερώματος συγκαταλέγονται οι: «Η Τζούλιετ, γυμνή», με τους Ethan Hawke και Rose Byrne, «Άσπονδοι εραστές», με τους Meg Ryan και Matthew Broderick, «Then came you», με τους Nina Dobrev και Maisie Williams, «Χαμένες αγάπες», με τους  Kevin Costner και Robin Wright, «Η γυμνή αλήθεια»,  με τους Katherine Heigl και Gerard Butler, «Ζωή», με τους Ewan McGregor και Léa Seydoux, η υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας πέρσι και βραβευμένη με το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής ταινία, «Ένα αστέρι γεννιέται», με τους Lady Gaga και Bradley Cooper και πολλές άλλες.

γσγσγσ
H γυμνή αλήθεια

Ζήσε τον έρωτα αποκλειστικά στη Nova Cyprus! 

Loader