4 μέρη για γλυκό στην Κύπρο που αγαπάει το Instagram

4 μέρη για γλυκό στην Κύπρο που αγαπάει το Instagram

Δοκίμασε λαχταριστά γλυκά σε μερικά από τα πιο instagrammable μέρη του νησιού

Αν είσαι γλυκατζής, σίγουρα αναζητάς τον επόμενο σταθμό που θα ικανοποιήσει τις λιγούρες και την επιθυμία σου για λαχταριστό και νόστιμο γλυκό. Αν από την άλλη είσαι και «κυνηγός» των likes στο Instagram και γενικά σε εντυπωσιάζουν οι aesthetic φωτογραφίες και ό,τι το ακολουθεί αυτό, τότε είσαι στο κατάλληλο κείμενο.

Για εσένα λοιπόν, που αγαπάς το Instagram και τις φωτογραφίες, ιδού τέσσερα μαγαζιά με εντυπωσιακούς χώρους, παραμυθένια αισθητική και γλυκές λιχουδιές που σε περιμένουν να τα επισκεφτείς, να βγάλεις πολλές φωτογραφίες και να ανεβάσεις τα επόμενά σου ποστ και στορις.

Sweet N’ Boujee

 

Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο παράδεισο των γλυκατζήδων. Ένα μαγαζί που προσφέρει λαχταριστά, φρέσκα donuts τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις σε διάφορες γεύσεις με τις πλούσιες κρέμες που διαθέτει το μαγαζί να δένουν αρμονικά στο στόμα. Θα βρεις ιδιαίτερες επιλογές, από baklava pistachio, apple pie & biscuits αλλά και brownie and cookie. Ένας στρογγυλός αμερικάνικος πειρασμός που αξίζει κάθε δαγκωματιά και κάθε του θερμίδα. Το μόνο σίγουρο!

Info:

Μνασιάδου 21, Λευκωσία

Δευτέρα - Κυριακή: 10:00 - 23:00

Τηλέφωνο: 99752791

Γλυκοπωλείο Μελίρρυτον

 

Ένα μοναδικό μέρος με ξεχωριστές γεύσεις γεμάτες με άρωμα Ανατολής και παραδοσιακά γλυκά και σιροπιαστά με ποιότητα και νοστιμιά. Φυσικά, δεν υπάρχουν μόνο αυτά, αλλά και καινούργια γλυκά που σερβίρονται με ευφάνταστους τρόπους, όπως τα γνωστά τους brownies που έρχονται ζεστά ζεστά με παγωτό σοκολάτας. Οι επιλογές είναι αρκετές και ξεκινούν από σοκολατόπιτες, πορτοκαλόπιτες, καρυδόπιτες, εκμέκ και πολλά άλλα.

Info:

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 115, Λατσιά

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 -23:00

Σαββατοκύριακο: 07:30 - 23:00

Σταυρού Avenue

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 - 00:00

Σαβαβτοκυριακα 08:00 -00:00

Και στο My Mall Έγκωμης, Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου Έγκωμη

Amy’s Addictions

Πρόκειται για ένα λουλουδάτο cafe and dessert spot που είναι λες και έχει βγει από παραμύθι προκαλώντας σου πολλά θετικά συναισθήματα. Εκεί θα βρεις πέραν από brunch, μία ποικιλία από γλυκά τα οποία είναι εξίσου εντυπωσιακά και προσεγμένα, καθώς και λαχταριστά milkshakes σε διάφορες γεύσεις. Τόσο η εξωτερική εμφάνισή τους, όσο και γεύση είναι ό,τι χρειάζεσαι για να γλυκαθείς. Από την άλλη στο χώρο του θα νιώσεις αμέσως πως ήρθε η ώρα για το επόμενό σου ποστ με φόντο τον χώρο του Amy’s Addictions.

Info:

Λουτρόν 1, Λεμεσός

Τρίτη - Κυριακή 09:00-23:00

Τηλέφωνο: 70001889

Columbia Confectionery

Ένα ζαχαροπλαστείο που εδώ και μερικά χρόνια που ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λεμεσό ξεχώρισε αμέσως τόσο για τα γλυκά όσο και για τον χώρο του. Ένας μαγαζί που θα τολμούσαμε να πούμε ότι τα γλυκά τους είναι ο ορισμός της Instagram picture αφού η δουλειά και η λεπτομέρεια που υπάρχουν σε κάθε μικρό ή μεγάλο γλυκό που θα δεις στη βιτρίνα, σε κάνουν να αδημονείς να τα δοκιμάσεις.

Info:

Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 101, Λεμεσός

Δευτέρα - Κυριακή: 08:00-22:00

Τηλέφωνο: 25892410

Loader