5 cool roof bars με signature cocktails στη Λεμεσό

5 cool roof bars με signature cocktails στη Λεμεσό

Ανακάλυψε τα και απόλαυσε φαγητό και ποτό με θέα

Αν είσαι από αυτούς που εκτιμάς τα καλά ποτά, τη νόστιμη και συνάμα ποιοτική κουζίνα, είτε απλά είσαι ρομαντικός και θες να βλέπεις την πόλη με τις ώρες από ψηλά, οι καλύτερες ταράτσες στην Kύπρο είναι ιδανικές και σίγουρα καλύπτουν κάθε γούστο.

Όταν ανοίγει επιτέλους ο καιρός και θες να βγεις έξω να διασκεδάσεις, ένα πράγμα περνάει κατευθείαν από το μυαλό: Οι ταράτσες. Πλέον στην Κύπρο και ειδικότερα στη Λεμεσό, θα βρεις πολλά και νέα roof bars τα οποία συνδιάζουν εκλεκτά ποτά, φαγητό και φυσικά καλή μουσική. Αν αποφασίσεις να βγεις βόλτα στην πόλη παρέα με φίλους, πρέπει να διαλέξεις την πιο όμορφη ταράτσα του κέντρου, έτσι εμείς σου βρήκαμε τις πέντε καλύτερες για να περάσεις μοναδικά.

 

22B Roof Bar

''

Μόλις πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση του και αμέσως κατάφερε να συγκεντρώσει το δικό του κοινό. Ένας χώρος που συνδιάζει ποτό, ωραία ατμόσφαιρα και καλή μουσική. Πέραν από τα signature cocktails μπορείς να απολαύσεις διάφορα platters ενώ υπάρχει και ναργιλές για τους λάτρεις του είδους.

Κυριακή - Πέμπτη 18:00 - 00:00 , Παρασκευή - Σάββατο 18:00 - 02:00

Τηλέφωνο: 77774677

Barbacoa Rooftop

''

H ταράτσα ενός αναπαλαιωμένου κτηρίου υποδέχεται τον κόσμο σε ένα όμορφο περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση με ποτά, υπέροχη μουσική και καταπληκτική θέα. Μια ποικιλία από μοναδικές μπύρες , cocktails και φαγητά δημιουργούν ένα ενδιαφέρον μενού που θα σε κάνει να θες να τα δοκιμάσεις όλα.

Τρίτη - Κυριακή: 18:00 - 01:00

Tηλέφωνο: 25105999

Da Vinci

''

Πρόκειται για μια all time classic επιλογή, αφού το μαγαζί προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι. Καλό φαγητό, αμέτρητες επιλογές από κρασιά και ποτά που θα απολαύσεις με την παρέα σου και βραδιές με live μουσική στην «καρδιά» της παλιάς πόλης.

Δευτέρα - Κυριακή 17:00 - 02:00

Tηλέφωνο 25342030

''

Agora Rooftop

Ένα φιλόξενο lounge café – bar που λειτουργεί από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Μπορείς να το επισκεφτείς είτε για βραδινό ποτό με lounge μουσική, ενώ τα σαββατοκύριακα είναι ιδανικό όχι μόνο για ποτό αλλά και για τον απογευματινό σου καφέ, συνδυάζοντας το με ψώνια.

Δευτέρα - Παρασκευή -16:00 - 01:00 , Σαββατοκύριακο 16:00 - 02:00

Τηλέφωνο: 25 899545

Marina RoofBar

''

Έχοντας «πιάτο» τη θάλασσα μπορείς να χαλαρώσεις βλέποντας την ανατολή, το νότο και τη δύση. Στο μαγαζί υπάρχουν πολύ καλά signatures cocktails, ποικιλία σε εγχώρια και ξένα κρασιών και funky μουσική από φιλοξενούμενους DJ’s. Ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό με λευκά κυματιστά πανιά που θα σε κάνει να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Τετάρτη - Πέμπτη 08:00 - 02:00, Παρασκευή - Κυριακή 07:00 - 02:00

Tηλέφωνο: 25020020

Loader