5 μαγαζιά στην πρωτεύουσα που τιμούν το καλό burger

5 μαγαζιά στην πρωτεύουσα που τιμούν το καλό burger

Σκορπίζουν μυρωδιές και νοστιμιές στην πόλη

Είναι γεγονός πως τα street food έχουν πάει την κουλτούρα του νησιού μας σε άλλο επίπεδο αφού πλέον όχι μόνο είναι παντού, αλλά πρόκειται για αρκετά ιδιαίτερα και προσεγμένα φαγητά.

Ιδιαίτερες γεύσεις από ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική και βάζουν όλο τους το μεράκι καταφέρνοντας να δώσουν στο street food τη θέση που του αξίζει στον γαστρονομικό χάρτη της Κύπρου. Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν, τα καλύτερα street food burger που μπορείς να καθίσεις παράλληλα και να απολαύσεις λαχταριστά και ζουμερά burgers.

 

Hola

''

Παλαιότερα εξυπηρετούσε μόνο online και τώρα απέκτησε το δικό του χώρο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρωταγωνιστής είναι φυσικά το τηγανητό κοτόπουλο και τα ιδιαίτερα ντιπς με τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις τα λαχταριστά burges. Την παράσταση κλέβουν τα ροζ πλυντήρια που υπάρχουν ως τραπέζια δημιουργώντας έτσι μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα που σου ανοίγει κυριολεκτικά την όρεξη.

Τρίτη - Κυριακή 18:00 - 22:00

Τηλέφωνο: 99 125994

Street Sins

''

Πρόκειται για το απόλυτο world street food με αυθεντικές διεθνείς γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν τρώγοντας μόνο την πρώτη μπουκιά. Από ασιατικά bao buns, αμερικάνικα burger και ισπανικά churros. Είναι η απάντηση στο πώς τελικά μπορεί να συνδυαστεί η fusion κουζίνα. Επικρατεί το ξύλινο στοιχείο ενώ ο χώρος είναι αρκετά βολικός για να βολέψει εσένα και την παρέα σου.

Τρίτη - Σάββατο 08:00 - 23:00 , Κυριακή 17:00 - 23:00

Tηλέφωνο: 22 264974

Burger Guy 

''

Ένα μοντέρνο μπεργκεράδικο αμερικανικού τύπου με εσωτερικούς χώρους και εξωτερική αυλή. Το μενού του περιλαμβάνει το αυθεντικό beef burger καθώς επίσης και λαχταριστά που λιώνουν στο στόμα σου, cheese burger, bacon burger και bacon cheeseburger, σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Το καλύτερο; Θα ανακαλύψεις και χορτοφαγικές επιλογές και συγκεκριμένα potato veggie burger, future vegan burger και quinoa veggie burger. Για επιδόρπιο πρέπει να δοκιμάσεις τα bueno και nutella brioche, είναι ο απόλυτος σοκολατένιος πειρασμός.

Δευτέρα - Κυριακή 11:30 - 23:00

Tηλέφωνο: 96 730500

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Burger Shop

''

Θα δοκιμάσεις burgers που θα σου μείνουν αξέχαστα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε burger που έχουν κρέας, είναι veggie ή ψαριού. Αν δε θες τίποτα από αυτά, μπορείς να δοκιμάσεις φαλάφελ σε ψωμί τσιαπάτα. Τι καλύτερο από το να φας ένα burger μετά από μια δύσκολη μέρα, σε ένα όμορφο περιβάλλον με ποιοτικό φαγητό;

Τρίτη - Παρασκευή 18:00 - 22:45, Σάββατο - Κυριακή 12:00 - 15:00 & 18:00 - 22:45

Tηλέφωνο: 22 100499

Liberty Diner

''

Μπαίνοντας στο χώρο θα παρατηρήσεις πως το αμερικανικό στοιχείο επικρατεί παντού, από τη διακόσμηση μέχρι τα burgers και τα hot dog που είναι έτοιμα και σε περιμένουν να τα απολαύσεις. Χειροποίητα μπιφτέκια σε συνδυασμό με εκλεκτά υλικά, που σερβίρονται στο καθημερινό μαλακό ψωμάκι. Πέραν από το φαγητό, μπορείς να απολαύσεις γλυκά και διάφορα λαχταριστά milkshakes.

Δευτέρα - Σάββατο 11:00 - 23:00

Tηλέφωνο: 22 004500

Πηγή φωτογραφίας

Loader