5 νέες αφίξεις Αγία Νάπα-Πρωταρά που πρέπει να επισκεφτείς

5 νέες αφίξεις Αγία Νάπα-Πρωταρά που πρέπει να επισκεφτείς

Τα νέα hot στέκια στους δύο πιο δημοφιλείς παραλιακούς προορισμούς της Κύπρου

Αν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και θα πας προς Αγία Νάπα και Πρωταρά αυτό το σαββατοκύριακο βάλε στο πρόγραμμά σου μία επίσκεψη σε ένα ή και σε περισσότερα από τα ολοκαίνουργια μαγαζιά που προσγειώθηκαν στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα και τον ειδυλλιακό Πρωταρά.

1

Ciacco

Το Ciacco είναι το νέο, ιταλικό εστιατόριο της κεντρικής λεωφόρου του Πρωταρά που έχει κερδίσει ήδη την προσοχή του κοινού, τόσο λόγω του ιδιαίτερου του design, όσο και των συχνών αναρτήσεων πελατών του στα social media, που παρουσιάζουν με τον δικό τους ευφάνταστο τρόπο τα πιάτα της επιλογής τους από το μενού του αυθεντικού αυτού ιταλικού μαγαζιού. Οι δημιουργοί του Ciacco είναι αρκετά γνώριμοι στην περιοχή καθώς πρόκειται για τους ιδιοκτήτες της φημισμένης κυπριακής ταβέρνας «Βαγγέλης», οι οποίο, με την αξιοπιστία και την εμπειρία χρόνων στον τομέα της εστίασης, παρουσίασαν μια νέα πρόταση για την περιοχή, που βασίζεται στο τρίπτυχο: πίτσα, πάστα και κοκτέιλ.

Δευτέρα-Κυριακή 17:30-23:00 (κλείνει η κουζίνα), 01:00 (κλείνει το μπαρ), Λεωφόρος Πρωταρά 53, Πρωταράς. Τηλ.: 23 040900 (το εστιατόριο λειτουργεί χωρίς κράτηση).

2

Ahinos Seafood & Sushi

Ένας χώρος εκλεπτυσμένος με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, ξύλο και μέταλλο με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα του Πρωταρά. Το νέο σικάτο εστιατόριο αγαπά τα ψάρια και τα θαλασσινά αλλά στην κουζίνα του φτιάχνει και ποιοτικά σούσι. Ένα ψαγμένο στέκι για τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής και γαστρονομίας που φέρνει στο τραπέζι ό,τι βγάζει η θάλασσα σε μεσογειακά πιάτα με δημιουργικές και πιο σύγχρονες πινελιές. 

Δευτέρα-Σάββατο 18:00-23:00, Κυριακή 01:00-22:00, Πρωταρά 26, Πρωταράς. Τηλ.: 23831211. 

3

Sushi Yama

Το όνομά του προδίδει τόσο την κουζίνα του όσο και τις επιρροές του. Το νέο ιαπωνικό εστιατόριο της Αγίας Νάπας, βρίσκεται στην εντυπωσιακή Μαρίνα Αγίας Νάπας προσφέροντας εξαιρετικά πιάτα από την ιαπωνική κουζίνα με το σούσι να έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Με Ιάπωνα σεφ, βραβευμένο με αστέρι Μισελέν το εστιατόριο αναμφίβολα μέσα από τα πιάτα του θα σου προσφέρει μία μοναδική αστεράτη εμπειρία αν είσαι φίλος των συγκεκριμένω γεύσεων της Άπω Ανατολής. 

Τρίτη-Πέμπτη 13:00-21:00, Παρασκευή-Σάββατο 12:00-23:00, Κυριακή 11:00-20:00, Λεωφόρος Αγίας Θέκλας 52, Μαρίνα Αγίας Νάπας, Αγία Νάπα. Τηλ.: 23300580.

Sueno Azul

Μία ακόμη νέα άφιξη με έδρα της την Μαρίνα Αγίας Νάπας έρχεται να μας προσφέρει άλλη μία επιλογή για φαγητό στα νοτιοανατολικά παράλια του νησιού μας. Ένα εστιατόριο με θέα τη θάλασσα, σε ψηλό επίπεδο που το μενού του διαθέτει μία surf n turf φιλοσοφία όπου παντρεύει τα θαλασσινά με το κρέας. Δευτέρα-Κυριακή 09:00-01:00, Λεωφόρος Αγίας Θέκλας 52, Μαρίνα Αγίας Νάπας. Τηλ:. 23811411. 

4

Le Deli Robuchon

Μία ακόμη εντυπωσιακή νέα άφιξη που προσγειώθηκε στην ολοκαίνουργια και εντυπωσιακή Μαρίνα της Αγίας Νάπας. Πρόκειται για ένα φινετσάτο all day εστιατόριο που προσφέρει από καφέ, ποτό, πρωινό μέχρι και δείπνο. Απλές, νόστιμες και γευστικές συνταγές σε πιάτα που θα σε ανταμείψουν. Το εστιατόριο διαθέτει το δικό του ντελικατέσεν με υψηλής ποιότητας προϊόντα από τυριά και αλλαντικά μέχρι κρασιά. 

Δευτέρα-Κυριακή 08:00-20:00, υπαίθριος χώρος 18:00-01:30, Λεωφόρος Αγίας Θέκλας 52, Μαρίνα Αγίας Νάπας. Τηλ.: 23300570. 

Loader