5 στέκια για καλό φαγητό στο Λατσί

5 στέκια για καλό φαγητό στο Λατσί

Αγαπημένα μαγαζιά για φαγητό και διασκέδαση σε ένα από τα πλέον καλοκαιρινά σημεία της Κύπρου

Φέτος το καλοκαίρι θα εξερευνήσουμε ξανά την Κύπρο απ’ άκρη σ’ άκρη και δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουμε έστω και για ένα σαββατοκύριακο από το πανέμορφο Λατσί της επαρχίας Πάφου. Εκεί, θα περάσεις όμορφα δίπλα στη θάλασσα και θα φας φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και μεζέδες σε πέντε εγγυημένα μαγαζιά της περιοχής.

1

Psaropoulos Fish Tavern (Ψαρόπουλος)

Μία από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς ψαροταβέρνες της ευρύτερης περιοχής που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην φρέσκια πρώτη της ύλη. Εδώ θα φας εξαιτερικό φαγητό, καλομαγειρεμένα ψάρια και θαλασσινά, πλούσιο ψαρομεζέ με θέα τη θάλασσα της Πάφου. Για αυτούς που προτιμούν το κρέας στο μενού υπάρχει επιλογή από διάφορα πιάτα κρεατικών για όλα τα γούστα. 

Δευτέρα-Κυριακή 11:00-23:00, Λεωφόρος Ακάμαντος, Λατσί, Πάφος. Τηλ:. 26321089. 

9

Restomare Latchi

Μία ιδανική επιλογή για να απολαύσεις τη θέα στο γραφικό λιμανάκι στο Λατσί, να παρακολουθήσεις τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των σκαφών και φυσικά να φας νόστιμο φαγητό. Μία από τις πιο πρόσφατες αφίξεις της περιοχής το Restomare Latchi προσφέρει πιάτα για όλα τα γούστα μεσημέρι και βράδυ ενώ ο χώρος προσφέρεται για καφέ αλλά και ποτό το βράδυ. Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις από ζυμαρικά και σαλάτες μέχρι θαλασσινά, αστακομακαρονάδα αλλά και επιλογές από καλοφτιαγμένο σούσι. 

Δευτέρα-Κυριακή 12:00-01:00, Λιμανάκι Λατσί, Πάφος. Τηλ:. 26321333

7

Periyiali Beach

Μία άλλη κλασική και δημοφιλής επιλογή για φαγητό στο παραλιακό μέτωπο στο Λατσί. Εδώ θα πας για φρέσκο ψάρι, θαλασσινά, μακαρονάδες αλλά και επιλογές από πιάτα κρεατικών ψημένα στα κάρβουνα. Με τα τραπέζια του σχεδόν πλάι στο κύμα θα περάσεις ένα ξεχωριστό μεσημέρι ή βράδυ. Ακόμη μπορείς να συνεχίσεις για ποτό αφού δίπλα οι ιδιοκτήτες δημιούργησαν ένα γουστόζικο καλοκαιρινό μπαράκι με δροσερά αλκοολούχα ποτά και κοκτέιλ για όλα τα γούστα. 

Δευτέρα-Κυριακή 12:00-23:00, Λεωφόρος Ακάμαντος, Λατσί, Πάφος. Τηλ.: 26321288.

9

Yialos Beach Grill House

Ένα από τα πιο γραφικά και αγαπημένα εστιατόριο της περιοχής. Εδώ με θέα τη θάλασσα του Ακάμα και το τραπεζάκι σου κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα θα απολαύσεις το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού. Εδώ θα φας πλούσιο κυπριακό μεζέ, καλοψημένα ζουμερά σουβλάκια και σεφταλιές, διάφορα είδη σχάρα, σουβλάκι σε παφίτικη πίτα και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σου. 

Δευτέρα-Κυριακή 11:00-23:00, Ηλία Ταύρου 1, Νέο Χωριό. Τηλ:. 99529448. 

6 

Island Beach Bar and Restaurant

Ένα ακόμη σούπερ καλοκαιρινό στέκι στο Λατσί που αν βρεθείς εκεί πειβάλλεται να κάνεις μία στάση. Εδώ θα πας από το πρωί για καφεδάκι, δροσιστικά ποτά, φρέσκους χυμούς, smoothies, φαγητό το μεσημέρι όπου θα επιλέξεις ανάμεσα σε seafood platter, meat platter, ζουμερές μπριζόλες, σπιτικές πίτσες ή ακόμη δροσιστικές σαλάτες. Αργότερα ο χώρος προσφέρεται για ποτό, η μουσική δυναμώνει για να περάσεις όμορφα με αλκοολούχα ποτά, δροσερά κοκτέιλ και καλή παρέα πλάι στη θάλασσα. 

Δευτέρα-Κυριακή 09:00-02:30, Λεωφόρος Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5, Λατσί.Τηλ:. 97754374.

 

Loader