Αλλάζουν χέρια τα Gloria Jean’s Coffees & Cremoso Gelato

Αλλάζουν χέρια τα Gloria Jean’s Coffees & Cremoso Gelato

Υπό την ομπρέλα της Lanitis Entertainment

Oι εταιρίες του Ομίλου Λανίτη, Amathus Leisure και Lanitis Entertainment, ενημερώνουν μέσω δελτίο τύπου ότι έχουν προχωρήσει με την εξαγορά των καταστημάτων στην Κύπρο της διεθνούς αλυσίδας, Gloria Jean’s Coffees, και των καταστημάτων πώλησης Ιταλικού παγωτού Cremoso Gelato Artigianale.

Πιο συγκεκριμένα, οι πιο πάνω εταιρίες εξαγόρασαν την C.C. Coffee Company, ιδιοκτήτρια εταιρία των 11 σημείων πώλησης καφέ Gloria Jean’s, των 4 σημείων πώλησης παγωτού τζελάτο Cremoso που λειτουργούν σε Παγκύπρια βάση, καθώς και την μονάδα παρασκευής παγωτού.

1

Μετά την εξαγορά των πιο πάνω χώρων, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ομίλου, η διαχείριση τους έχει περάσει στη Lanitis Entertainment, την εταιρία management του Ομίλου Λανίτη που εξειδικεύεται στη διοίκηση και διαχείριση χώρων στον τομέα της εστίασης, της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της αναψυχής γενικότερα. 

Με την πιο πάνω εξαγορά η Lanitis Entertainment εμπλουτίζει περεταίρω το χαρτοφυλάκιο των χώρων που έχει κάτω από την ευθύνη της. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η εταιρία έχει κάτω από την ομπρέλα της τα εστιατόρια και τους χώρους εκδηλώσεων της Carob Mill Restaurants στο Χαρουπόμυλο Λανίτη και στη Μαρίνα Λεμεσού, καθώς επίσης και το Fasouri Watermania Waterpark.

Η εταιρία Amathus Leisure, που κατέχει και την πλειοψηφία των μετοχών της νέας ιδιοκτησίας, αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα της Αmathus στον ευρύτερο τομέα της αναψυχής και της ψυχαγωγίας.

6

H διεθνής αλυσίδα Gloria Jean’s Coffees ξεκίνησε από το Ιλλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών το 1979, σήμερα έχει τη βάση της στην Αυστραλία και λειτουργεί περισσότερα από 1000 καταστήματα σε 39 χώρες. Το πρώτο κατάστημα Gloria Jean’s στην Κύπρο λειτούργησε το 2007.

Loader