Ένα καλοκαιρινό γαστρονομικό δείπνο σαν… όνειρο!

Ένα καλοκαιρινό γαστρονομικό δείπνο σαν… όνειρο!

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με πρωταγωνιστές τα κρασιά του Οινοποιείου Καμαντέρενα

Μια μοναδική βραδιά με πρωταγωνιστές το καλό κυπριακό κρασί και την υψηλή γαστρονομία πραγματοποίησε στο Dionysus Mansion στη Λεμεσό, το Οινοποιείο Καμαντέρενα.

Το Οινοποιείο Καμαντέρενα υποδέχθηκε στη μαγευτική αυλή του Dionysus Mansion, εκλεκτούς προσκεκλημένους, φίλους και συνεργάτες αλλά και εκπροσώπους των ΜΜΕ, που έδωσαν το παρών στο τους, στο υπέροχο γαστρονομικό δείπνο που διεξήχθη την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022.

Τα δροσιστικά cocktails, με κύριο συστατικό την Ζιβανία του Βρακά, υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, ενώ ακολούθησαν τα νοστιμότατα πιάτα, που επιμελήθηκε εξ’ ολοκλήρου ο executive chef του Dionysus Mansion, εμπνευσμένα από κλασικές Ελληνικές συνταγές με μια gourmet προσέγγιση, προσφέροντας  κυριολεκτικά, την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, από την ευρεία ποικιλία κρασιών του Οινοποιείου Καμαντέρενα, συνόδευσαν με απόλυτη αρμονία τα προσεγμένα πιάτα του μενού. 

6

Το λευκό Ξυνιστέρι/Semillon, διαδέχτηκε το Stroumbeli Chardonnay. 

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το Καμαντέρενα Rose, το οποίο προκύπτει από τον συνδυασμό της γηγενούς ποικιλίας Λευκάδα με Shiraz. 

7

Στα κόκκινα, το Stroumbeli Shiraz του 2017, χαρακτηριστικό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου οινοποίησης του Οινοποιείου Καμαντέρενα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.  

Τον επίλογο σε αυτή την υπέροχη γαστρονομική εμπειρία έδωσε το millefeuille από αναρή, σε άψογο pairing με την Κουμανταρία Saint Barnabas, 2002 vintage.      

Το σύνολο των προϊόντων του Οινοποιείου Καμαντέρενα, είναι διαθέσιμα στην Κυπριακή αγορά, μέσω του επίσημου διανομέα, Tempo Cyprus.  

Loader