Φημισμένη, διεθνής αλυσίδα εστιατορίων "προσγειώνεται" σύντομα στη Μαρίνα Λεμεσού

Φημισμένη, διεθνής αλυσίδα εστιατορίων "προσγειώνεται" σύντομα στη Μαρίνα Λεμεσού

Το "Jamie Oliver Kitchen" ανοίγει σύντομα στη Λεμεσό

Ο πιο διάσημος και πολυταξιδεμένος σεφ του κόσμου δημιουργεί στην Κύπρο το σύγχρονο casual εστιατόριο Jamie Oliver Kitchen, όπου θα μοιραστεί με τους επισκέπτες του πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες.

Το μενού είναι βαθιά εμπνευσμένο από συνταγές, υλικά και μυστικά που ο Jamie ανακάλυψε στα δεκάδες ταξίδια του παντού στον πλανήτη.

Στο Jamie Oliver Kitchen θα υπάρχει κάτι για τον καθένα. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα με θέα τη θάλασσα και τα θετικά vibes, αναπόσπαστο στοιχείο των εστιατορίων Jamie Oliver, θα εντυπωσιάσουν τους θαμώνες από την πρώτη στιγμή.

Η δε συνέχεια προβλέπεται ακόμη πιο συναρπαστική! Όλοι όσοι γνωρίζουν την ποιότητα και τη γευστική υπεροχή ενός μενού Jamie Oliver, αλλά και οι ψαγμένοι diners που αναζητούν πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες, θα απολαύσουν μοντέρνα casual γεύματα με τα πιο δελεαστικά πιάτα.

Το Jamie Oliver Kitchen υπόσχεται ότι οι εκπλήξεις του μενού θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πιάτα με τοπικές κυπριακές πινελιές, όπου το χαλούμι, οι ελιές και το ελαιόλαδο έχουν τον πρώτο λόγο, εξωτικά teriyaki wings, artisan pizzas ανοιγμένες στο χέρι, ζουμερά burgers αλλά και superfood σαλάτες, είναι ελάχιστα μόνο από αυτά που οι πελάτες θα ανακαλύψουν στο Jamie Oliver Kitchen.

Όλα, με τα πιο φρέσκα υλικά, τις πιο αγνές πρώτες ύλες, και, φυσικά, το ταλέντο και τη γνώση των σεφ του Jamie Oliver Kitchen.

Την απόλαυση υπόσχεται να ολοκληρώσει το προσεγμένο dessert menu με δελεαστικά επιδόρπια που περιλαμβάνουν τα ξακουστά brownies του Jamie, βελούδινα cheesecakes με μασκαρπόνε και λεμόνι και αρκετές ακόμη εξαιρετικές προτάσεις.

Επιπλέον, για όσους επιθυμούν έναν απολαυστικό καφέ ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στη μαρίνα, το εξωτερικό bar του εστιατορίου είναι στη διάθεσή τους.

Με τη δημιουργία του Jamie Oliver Kitchen στη Λεμεσό, τα εστιατόρια Jamie Oliver δημιουργούν ένα πραγματικό τρίγωνο απόλαυσης που περιλαμβάνει επιπλέον το εστιατόριο Jamie’s Italian και το ghost kitchen concept Jamie Oliver’s Diner στη Λευκωσία.

Με μία σύνθεση προτάσεων από τη διεθνή, μεσογειακή και αμερικανική γαστρονομία, τα εστιατόρια Jamie Oliver συνεχίζουν να επεκτείνονται στο νησί μας φροντίζοντας να καλύψουν κάθε μας γευστική επιθυμία. Jamie Oliver Kitchen στη Μαρίνα Λεμεσού.

Coming soon!

6

Είναι δύσκολο να περιγράψει κάποιος την πληθωρική προσωπικότητα του Jamie Oliver σε λίγες λέξεις!

Πολυβραβευμένος και πολυταξιδεμένος, ο πιο διάσημος σεφ του κόσμου έχει δημοσιεύσει 25 best sellers βιβλίων μαγειρικής με πάνω από 47 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, ενώ τα τηλεοπτικά του show παρουσιάζονται σε 180+ χώρες. Αυτό όμως που κάνει τον Jamie να ξεχωρίζει, πέραν από το μοναδικό του ταλέντο ως σεφ στην 20ετή και πλέον καριέρα του, είναι η ανθρώπινη πτυχή του.

Ο Jamie πιστεύει στο καλό που έχουμε όλοι μέσα μας, τόσο σε ανθρώπινο, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και έχει ο ίδιος, μέσα από την εταιρεία του, θέσει ένα φιλόδοξο στόχο: να περιορίσει μέχρι το 2030 την παιδική παχυσαρκία στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το ήμισυ.

7

Κεντρική Φωτογραφία: PixABay

Loader