Το Fork Food Market ανακοίνωσε τις τελευταίες δύο εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Το Fork Food Market ανακοίνωσε τις τελευταίες δύο εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Χαλαρό περιβάλλον, καλό street food και απολαυστική μουσική!

Τις δύο τελευταίες εκδηλώσεις του για το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε το Fork Food Market. Το αγαπημένο μας market κλείνει το φετινό καλοκαίρι με δύο βραδιές, στις 17 και 24 Ιουνίου, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Όπως μας λένε οι διοργανωτές: 

“Πριν να τρέξουν όλοι στις παραλίες και να βγουν και εκτός Κύπρου για διακοπές, θέλουμε να σας προσφέρουμε ακόμα δύο ευκαιρίες για να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά στους όμορφους κήπους της Λευκωσίας. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε στα δύο τελευταία Fork Food Market του καλοκαιριού. Τέλειος καλοκαιρινός βραδινός καιρός σε χαλαρό περιβάλλον για να συνοδεύσει καλό street food και απολαυστική μουσική. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

 

Το Fork Food Market λοιπόν, θα σας περιμένει και πάλι στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις μας θα λάβουν χώρα τις Παρασκευές 17/6, και 24/6. Όπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ θα μένει ανοιχτό μέχρι τις 12πμ. 

1

 

Η συμπερίληψη ενός food truck στην αγορά μας έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και μπορείτε να περιμένετε να βλέπετε τέτοιες συμμετοχές και στις ακόλουθες αγορές. Προσπαθούμε πολύ να εξελίσσουμε την αγορά μας με τους ίδιους ρυθμούς που προχωρά η σκηνή του street food και πλέον έχουμε μεγάλη ποικιλία πωλητών στην ομάδα μας. Υπάρχει πλέον κάτι για κάθε γούστο και κάθε ιδιαιτερότητα, καθώς και επιλογές για vegans και τουλάχιστον μια επιλογή για δυσανεκτικούς στη γλουτένη. 

Για ένα συνεχώς βελτιωμένο Fork Food Market και μια συνεχώς εξελισσόμενη σκηνή street food!

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email([email protected]) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777 / +35799395261".  

Loader