To Fork Food Market μετακομίζει σε άλλη πόλη για ένα βράδυ!

To Fork Food Market μετακομίζει σε άλλη πόλη για ένα βράδυ!

Αφήνει για λίγο τη Λευκωσία και... μαγειρεύει αλλού

Οι διοργανωτές του Fork Food Market δηλώνουν υπέρ-ενθουσιασμένοι που επιστρέφουν από το καλοκαίρι με τέτοια σπουδαία νέα!

Το Fork Food Market επιτέλους θα βγει για μια βραδιά εκτός Λευκωσίας και, πιο συγκεκριμένα, θα πάει στη Λάρνακα!

Θα το βρούμε στην πλατεία Ευρώπης, που είναι δίπλα στην παραλία των Φοινικούδων, την Παρασκευή 2 του Σεπτέμβρη. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ.

Για αυτούς που θα το επισκεφτούν για πρώτη φορά, ορίστε μερικά λόγια για το Fork Food Market:

Το Fork Food Market είναι η πρώτη αγορά street food της Κύπρου η οποία λειτουργεί από το 2014 στη Λευκωσία. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με μια πολύ καλή ομάδα πωλητών και έτσι στην αγορά μας μπορείτε να περιμένετε να βρείτε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί μας σε street food. Θέλουμε να προσφέρουμε πάντα μια ωραία και ολοκληρωμένη εμπειρία στον κόσμο μας έτσι πάντα γυρεύουμε άνετους και καλαίσθητους χώρους όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του παρέα με καλή μουσική.

Παρακολουθείτε τη σελίδα του event για να λάβετε ενημέρωση για το πλήρες μενού καθώς και χάρτες με την τοποθεσία και πιθανούς χώρους για πάρκινγκ. Τη μουσική της βραδιάς θα αναλάβει o Dj SS!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99557777/96395261 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.forkfoodmarket.com 

1

Loader