Hippocampus Lounge Restaurant: Η απόλυτη γευστική εμπειρία

Hippocampus Lounge Restaurant: Η απόλυτη γευστική εμπειρία

Απολαμβάνουμε τον Πρωταρά και πάμε για ποτό, μεσημεριανό και σούσι σε ένα από τα θρυλικά του στέκια

Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφουμε στον πλέον κοσμοπολίτικο προορισμό της Κύπρου με τις εξαιρετικές και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες για να δημιουργήσουμε νέες, όμορφες αναμνήσεις. Ο Πρωταράς, ο αγαπημένος μας προορισμός διακοπών στην Κύπρο, μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα καταγάλανα νερά των θαλασσών μας, τις χρυσές αμμουδιές, να απολαύσουμε τον ήλιο και φυσικά να διασκεδάσουμε, να βγούμε έξω και να απολαύσουμε νόστιμα πιάτα στα πολύ καλά εστιατόριά του.

Ένα από τα πλεόν αγαπημένα μας στέκια στον Πρωταρά, που βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο του δημοφιλούς τουριστικού μας θερέτρου, δεν είναι άλλο από το θρυλικό Hippocampus Lounge Restaurant. Ένα μαγαζί-σταθερή αξία, με ιστορία 35 χρόνων στον τομέα της εστίασης του τόπου μας, που ξέρει πολύ καλά να προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ποτό όλες τις ώρες της ημέρας. Ένας χώρος όπου κυριαρχούν οι μαγευτικές βουκαμβίλιες που δημιουργούν μία ιδιαίτερη, χαλαρή ατμοσφαιρα ιδανική ώστε να περάσεις όμορφα με τους φίλους, το ταίρι ή την οικογένειά σου. 

1

Το Hippocampus Lounge Restaurant αποτελεί μία value for money επιλογή, με εξαιρετικό φαγητό, λογικότατες τιμές και το προσωπικό του έτοιμο να σε εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, να λύσει κάθε απορία σου για το φαγητό και να σου προτείνει αγαπημένα πιάτα.

7

Το μενού προσφέρει πολλές, διαφορετικές και νόστιμες επιλογές για όλα τα γούστα και κάθε στιγμή της ημέρας. 

Ένα ευέλικτο μενού που σου προσφέρει από σούπες και ορεκτικά, δροσερές σαλάτες ιδανικές για το καλοκαίρι, ζυμαρικά, ζουμερά μπέργκερ μέχρι θαλασσινά, ψάρια, είδη σχάρας, κρεατικά και πεντανόστιμο σούσι σε διάφορες εκδοχές για τους φανατικούς του είδους. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του μενού του είναι και το brunch όπου μπορείς να δοκιμάσεις αγαπημένα english puncakes, αυγά ποσέ με λεμονάτη κρέμα από αβοκάντο σε χωριάτικο ψωμί, το λατρεμένο μας bagel γεμιστό με κρέμα μασκαρπόνε, φιλαδέλφεια, γαλοπούλα, αυγά ποσέ, τσιπς από προσούτο, βούτυρο πάπρικας και σχοινόπρασο μαζί με άλλα εκλεκτά πιάτα που μπορείς να απολαύσεις στον προσγμένο χώρο του Hippocampus Lounge Restaurant.

9

2

Αν βρεθείς σε ένα από τα τραπέζια του λίγο μετά την παραλία που ανοίγει η όρεξη μην διστάσεις να δοκιμάσεις ένα Black Angus Burger-κόλαση με λιωμένο τυρί τσένταρ, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και Jack Daniel’s σάλτσα συνοδευόμενο με τηγανητές πατάτες και κόσλοου. Αν πάλι είσαι φίλος του σούσι το Hippocampus Lounge Restaurant φημίζεται γι’ αυτά και σου προτείνω να δοκιμάσεις μία οικονομική και ποιοτική πιατέλα από Samurai Platter ή αν είσαι με παρέα να επιλέξεις το Family’s Platter me 34 λαχταριστά μάκι σολομού, τόνου και καλιφόρνια. 

9

Φέτος, το Hippocampus Lounge Restaurant δημιούργησε ένα... νέο, πανέμορφο χώρο για να απολαμβάνεις και τη θέα του Πρωταρά, το Hippocampus Rooftop. Σε αυτό τον ατμοσφαιρικό χώρο θα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κράτηση, επιλέγοντας ανάμεσα στις δύο διαφορετικές ώρες άφιξης στο εστιατόριο με την πρώτη στις 19.30 και τη δεύτερη στις 21.30. Εδώ θα δοκιμάσεις ένα ξεχωριστό μενού που διατηρεί τον κεντρικό γαστρονομικό άξονα του εστιατορίου με περιποιημένα πιάτα, νόστιμο σούσι, εξαιρετικά κοκτέιλ αλλά και ναργιλέ για όσους επιθυμούν. 

Το Hippocampus Lounge Restaurant αποτελεί εγγύηση πως θα περάσεις σίγουρα καλά όλες τις ώρες της ημέρας από νωρίς το πρωί με καφεδάκι, πρόγευμα και brunch αλλά και μεσημεριανό και δείπνο σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρκό περιβάλλον! Δεν έχεις παρά να βρεθείς εκεί και να επιβεβαιώσεις πως η πείρα των 35 χρόνων του εστιατορίου δεν είναι καθόλου τυχαία υπόθεση! 

Info

Δευτέρα-Κυριακή 09.30-01.00, Λεωφόρος Ξενοδοχείων 18, Πρωταράς. Τηλ:. 23831166. 

Facebook: Hippocampus Protaras-Cyprus

Instagram: hippocampus_protaras_cyprus

7

 

 

Loader