Η Έμιλυ Γιολίτη έδωσε μία πρώτη εικόνα του super chic γαλλικού εστιατορίου της που ανοίγει προσεχώς

Η Έμιλυ Γιολίτη έδωσε μία πρώτη εικόνα του super chic γαλλικού εστιατορίου της που ανοίγει προσεχώς

Η ίδια δήλωσε σε ποστ της στο Instagram πως θέλει όλα να είναι τέλεια για να μας υποδεχθεί

Με ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ αποφάσισε να καταπιαστεί πολύ πρόσφατα η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και γνωστή δικηγόρος κυρία Έμιλυ Γιολίτη. Πρόσφατα λοιπόν και συγκεκριμένα στις 14 Μαϊου τέθηκε σε λειτουργία στη γενέτειρά της, την Λεμεσό ένα εντυπωσιακό κατάστημα με την επωνυμία Anemi Concept Store.

Ο χώρος αυτός φέρνει ένα άλλο αέρα στην πόλη της Λεμεσού αφού χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και ακριβό γούστο αφού θα φιλοξενεί διεθνή πολυτελή brands όπως Alexander McQueen, Erdem, Khaite, Maticevski, Safiyaa, Sylvia Tcherassi, Ulla Johnson και Nanushka.

Ο χώρος του Anemi Concept Store θα συνδυάζει την υψηλή ραπτική με την upskill γαστρονομία αφού θα φιλοξενεί ένα ολοκαίνουργιο, φινετσάτο και εκλεπτυσμένο γαλλικό μπιστρό που θα λειτουργεί και ως ντελικατέσσεν υψηλής ποιότητας προϊόντων.

 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας έδωσε μία πρώτη πρώτη γεύση αυτού το νέου, επιχειρηματικού της βήματος που είναι αναμφίβολα εξαιρετικό. Οι πρώτες εικόνες δίνουν την αίσθηση της παριζιάνικης κουλτούρας και ντιζάιν που συνδυάζουν την κλασική γαλλική φινέτσα με πιο εξτραβαγκάντ πινελιές. Η ίδια μάλιστα στο ποστ της έγραψε στα αγγλικά και μεταφράζουμε: «Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε, αλλά θέλω να είναι τέλειο, οπότε παρακαλώ περιμένετε λίγες ημέρες ακόμα».

Η κυρία Γιολίτη ζήτησε την υπομονή μας γι’ αυτόν τον πολύ ξεχωριστό χώρο εστίασης που θα φέρει μία νέα πρόταση στην πόλη της Λεμεσού.

Οι πρώτες εικόνες

1

2

3

3

5

Loader