Η γνωστή κυπριακή ταβέρνα Παγκράτιος στο χωριό Μηλιού μετακόμισε

Η γνωστή κυπριακή ταβέρνα Παγκράτιος στο χωριό Μηλιού μετακόμισε

Το δημοφιλές ταβερνάκι της επαρχίας Πάφου άλλαξε τοποθεσία και έφτιαξε ένα πανέμορφο χώρο

Δεν υπήρχε περίπτωση να πας στην Πάφο είτε για μονοήμερη εκδρομή είτε για διαμονή και να μην επισκεφτείς μία από τις καλύτερες, ίσως, ταβέρνες της Κύπρου. Πρόκειται για το πανέμορφο ταβερνάκι Παγκράτιος στο μικρό ορεινό χωριουδάκι Μηλιού της επαρχίας Πάφου όπου στεγαζόταν σε ένα πετρόκτιστο χώρο με τζάκι τον χειμώνα, όμορφη βεράντα το καλοκαίρι και σέρβιρε νόστιμους κυπριακούς μεζέδες.

Η ταβέρνα Παγκράτιος, δυστυχώς τον Μάρτιο του 2020, ένεκα της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί με την πανδημία, ανέστειλε τη λειτουργία της και περέμεινε κλειστή. Τα ευχάριστα νέα είναι πως μόλις κυκλοφόρησαν σε render εικόνες η νέα όψη της καινούργιας ταβέρνας Παγκράτιος που μετακόμισε στην καρδιά της πόλης της Πάφου και θα στεγάζεται σε ένα ρετρό, ψηλοτάβανο κτήριο των ‘60ς όπου θα συνεχίσει να σερβίρει τα νόστιμα πιάτα του. Η ταβέρνα σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες αναμένεται να μας σερβίρει ξανά τα πιάτα του τον Ιούλιο. 

Πάρε μία γεύση από την νέα εποχή του Παγκράτιου στην Πάφο πλέον όπου μετά από δέκα χρόνια αφήνει την Μηλιού και έρχεται στην πόλη. 

1

 

6

Loader