Malthouse beer n food: Ο ναός των θρυλικών μπέργκερ στον Πρωταρά

Malthouse beer n food: Ο ναός των θρυλικών μπέργκερ στον Πρωταρά

Επιστρέφουμε για μπίρες και λαχταριστά πιάτα στο αγαπημένο μας στέκι του καλοκαιριού

Τα τελευταία χρόνια, ο τομέας «μπέργκερ» έχει ανέβει επίπεδο, με το κοινό να είναι πλέον πιο ψαγμένο ενώ αρκετές από τις κουζίνες που τα προσφέρουν έχουν κάνει άλματα ως προς την ποιότητα των υλικών αλλά και την πρωτοτυπία. Έτσι, σήμερα, συναντάμε πολλά, νέα και μοντέρνα μαγαζιά που εξειδικεύονται σε ένα από τα πλεόν δημοφιλή πιάτα διεθνώς, που δεν είναι άλλο από το μπέργκερ.

Ένα από τα πλέον ψαγμένα και δημοφιλή μαγαζιά για μπέργκερ τόσο στον Πρωταρά όσο και σε ολόκληρη την Κύπρο είναι το Malthouse beer n food, που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού της Κύπρου. Το Malthouse beer n food θα σε φιλοξενήσει σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό χώρο, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια, ένα πλούσιο μενού με πολλές επιλογές αλλά και μία μεγάλη γκάμα από 17 draughts μπίρες και πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες από όλο τον κόσμο και για όλα τα γούστα. 

7

Το μενού του Malthouse beer n food σου προσφέρει ποιοτικές επιλογές από πλούσια και χορταστικά πιάτα. Ξεκινώντας από τα ορεκτικά, το μάτι πέφτει αμέσως στα sesame chicken strips με μαύρο σουσάμι, μαυρόκοκκο, σως κομμανταρίας και επίσης στο πιάτο Μac n cheese. 

1

 

1

Πέραν, όμως, των ορεκτικών μαζί με την παγωμένη μπίρα ή το κοκτέιλ σου, μπορείς να ξεκινήσεις το γεύμα ή το δείπνο σου με λαχταριστά nachos, σε εκδοχή με κοτόπουλο, θρυμματισμένο μπέργκερ αλλά και μικρά μπέργκερ με τυρί τσένταρ. Παράλληλα, θα βρεις μία ποικιλία από σαλάτες όπως chicken Ceasar's, Mamma’s Salad, Mexican Salad, Rukola salad και Strawberry feelds salad. 

6

 

6

Δεν γίνεται όμως να πας στο Malthouse beer n food και να μην γευτείς τα ζουμερά μπέργκερ του μαγαζιού που είναι φτιαγμένα με αγνά και ποιοτικά υλικά. Το μενού περιλαμβάνει πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το signature burger patty του εστιατορίου αποτελεί αποκλειστικά συνταγή του μαγαζιού. Τα μπιφτέκια ετοιμάζονται καθημερινά φρέσκα με πολύ καλής ποιότητας βοδινό και χοιρινό κιμά και φτάνουν τα 230 γραμμάρια. Ανάμεσα στις άλλες επιλογές είναι το smash burger από 100% καθαρό βοδινό κιμά, το pulled pork sandwich από μαριναρισμένο χοιρινό το οποίο σιγοψήνεται για 8 ώρες, το chicken, salmon αλλά και vegan plant based burger.

1

Αν είσαι από τους πολύ... φίλους του μπέργκερ και ιδιαίτερα πεινασμένος, τότε σίγουρα πρέπει να γευτείς το «The Triple Beast» με τρία μπιφτέκια, μπόλικο τυρί, μπέικον, κόκκινο κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, τουρσί και κόκτειλ σως. Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές και κόσλοου. 

1

Το Malthouse beer n food είναι ένα χώρος για όλη την οικογένεια ο οποίος ναι μεν εξειδικεύεται στα μπέργκερ αλλά διαθέτει κι άλλες επιλογές από κυρίως πιάτα όπως BBQ ribs και BBQ pork chops, chicken schnitzel με garlic butter ή mustard sause και chicken commandaria.

Αν δεν είσαι φίλος του κρέατος θα βρεις επιλογές από θαλασσινά και παιδικό μενού για τα παιδιά. Τέλος, θα γλυκαθείς με εξαιρετικά επιδόρπια που θα σου τρέχουν τα σάλια. Εκείνο, που αγαπήσαμε ιδιαίτερα είναι το Hot Chocolate Sundae με παγωτό βανίλια, ζεστή σως σοκολάτας, καραμέλα, σαντιγί και καρύδια.

1

Beer & Food Pairing

 

Μάθε ακόμη πως στο Malthouse beer n food με κάθε ένα από τα πιάτα μπορεί κανείς να ταιριάξει μια από τις πολλές και μοναδικές επιλογές μπίρας που προσφέρονται στον χώρο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ρωτήσει κάποιον από τους... ε-μπιρογνώμονες πίσω από το μπαρ.

Αναμφίβολα, το Malthouse beer n food είναι το ιδανικό στέκι για καλοφαγάδες, για τους φίλους του ποιοτικού μπέργκερ και μία ιδανική λύση για να σε χορτάσει μετά την παραλία μεσημέρι και βράδυ. Τι καλύτερο από ένα χορταστικό πιάτο με εκλεκτά ορεκτικά και σαλάτες με μία παγωμένη μπίρα στην καρδιά του Πρωταρά. 

1

Info

Δευτέρα-Κυριακή 12:30-2:30, Λεωφόρος Πρωταρά 16, Πρωταράς. Τηλ:. 23831054. Facebook

Instagram

 

Loader