Μία νέα, δροσερή άφιξη σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χωριά της Κύπρου

Μία νέα, δροσερή άφιξη σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χωριά της Κύπρου

Ένας χώρος με μία πανέμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τα πανύψηλα δέντρα

Μία πολύ ενδιαφέρουσα νέα άφιξη έκανε μόλις της προηγούμενη εβδομάδα την εμφάνισή της στο πανέμορφο χωριό Πλάτρες και θα είναι μία από τις αφορμές για την επόμενή μας εκδρομή μέχρι εκεί.

Οι πανέμορφες Πλάτρες, το κοσμοπολίτικο ορεινό χωριό της επαρχίας Λεμεσού κάθε καλοκαίρι έχει την τιμητική του, ιδιαίτερα την περίοδο του δεκαπενταύγουστου σφύζει από ζωή με αρκετούς Κύπριους να εισρέουν στο χωριό για διακοπές. 

Οι Πλάτρες φημίζονται για τη δροσιά τους, το φυσικό τους περιβάλλον, τους χώρους διαμονής τους και τα εστιατόριά τους που προσελκύουν πολλούς επισκέπτες ειδικά τα σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι. 

1

Πρόσφατα, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την εμφάνισή του στο χωριό ένας νέος χώρος, ιδιαίτερος που τράβηξε την προσοχή μας. Πρόκειται για ένα all day bar restaurant με ένα όνομα εμπνευσμένο από τη γνωστή αμερικανική σειρά South Park και λέγεται Tegridy Park. Το εστιατόριο ανοίγει από το πρωί σερβίροντας καφέδες και άλλα δροσερά ροφήματα. Μαζί με τον καφέ μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα γλυκά όπως μπράουνις, μερικά νόστιμα healthy balls και σύντομα θα σου φτιάχνουν και ένα ιδιαίτερο πρόγευμα. 

1

Τα μεσημέρια η κουζίνα σερβίρει δροσερές σαλάτες, νόστιμες πίτσες και wraps για όλα τα γούστα ενώ το βράδυ ο χώρος μεταμορφώνεται με τα όμορφα φώτα του με μουσικούλα και δροσερά κοκτέιλ από το μπαρ. 

Info

Δευτέρα-Κυριακή 9:00 μέχρι αργά, Πλάτρες. 

Πληροφορίες στη σελίδα του εστιατορίου στο Instagram ΕΔΩ 

6

6

Loader