Μία νέα, γουστόζικη άφιξη στο χωριό που σου σερβίρει κοκτέιλ στην... ταράτσα

Μία νέα, γουστόζικη άφιξη στο χωριό που σου σερβίρει κοκτέιλ στην... ταράτσα

Σε μία από τις επόμενες εξορμήσεις σου στην ύπαιθρο ξέρεις πού θα πας για ποτό

Η νέα επιλογή για κοκτέιλ, ποτό και τσιμπήματα λέγεται Terrazza Roof Bar και θα την βρεις στο γραφικό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού.

Τα ορεινά χωριά μας αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική της αφού ο Αύγουστος προσφέρεται για εξορμήσεις καθόλη της διάρκεια της άδειας των διακοπών. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν βουνό για τις διακοπές με τα χωριά μας αυτή την εποχή να σφύζουν από ζωή. 

Νέα μαγαζάκια, ταβέρνες, εστιατόρια και μπαράκια ξεφυτρώνουν όλο και περισσότερο τελευταία στα χωριά μας με μία ακόμα τέτοια νέα άφιξη το Terrazza Roof Bar το οποίο θα το βρεις στο γραφικό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού. 

Το νέο roof bar έρχεται για να μας προσφέρει δροσερά βράδια στην ταράτσα της γνωστής patisserie-croissanterie «George's daughter & son». Εκεί, μπορείς να καθίσεις χαλαρά με την παρέα σου και να απολαύσεις δροσερά κοκτέιλ, αλκοολούχα ποτά και μπίρες της αρεσκείας σου. Όλα αυτά συνοδεύονται από νόστιμα platter τυριών, αλλαντικών και φρούτων. Μην ξεχνά πως το μαγαζί από κάτω η patisserie-croissanterie «George's daughter & son» προσφέρει μία νόστιμη γκάμα γλυκών, διαφόρων σνακ, αρτοποιημάτων, μπέργκερ και αλμυρών. 

Info

Παρασκευή-Κυριακή, 19:30-1:30, 1ης Οκτωβρίου, Όμοδος, Λεμεσός. Τηλ.: 99026849, 99414604. 

1

Loader