Το νέο παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού, έρχεται για να γίνει το hot spot του καλοκαιριού

Το νέο παραλιακό μαγαζί της Λεμεσού, έρχεται για να γίνει το hot spot του καλοκαιριού

Ένας all day εντυπωσιακός χώρος με θέα τη θάλασσα, εκλεπτυσμένα πιάτα και υψηλό γούστο

Μία από τις πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις του φετινού καλοκαιριού που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και να ανοίξει επίσημα τις πόρτες της μέσα στο επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για ένα νέο μέλος του επιτυχημένου εστιατορικού ομίλου της Columbia Restaurants που έχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο, υψηλής αισθητικής και γούστου all day χώρο πλάι στη θάλασσα. Το νέο απόκτημα της Columbia Restaurants λέγεται Columbia Sun και έχει ως έμβλημά της τον ήλιο και τη θάλασσα.

1

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Columbia Sun θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στην περιοχή του Lady’s Mile, στη Λεμεσό. Δεν μιλάμε για ένα ακόμη beach bar αλλά για ένα είδος μαγαζιού που ακολουθεί τη φιλοσοφία ανάλογων χώρων του εξωτερικού προσφέροντας στον επισκέπτη του μία μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα. 

Ο νέος παραθαλάσσιος χώρος θα διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο, υψηλής γαστρονομίας μενού με γεύσεις από την Μεσόγειο με έμπνευση από την ελληνική κουζίνα παράλληλα με προσθήκες από τις κουζίνες του κόσμου. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πιάτα με φρέσκα θαλασσινά, ψάρια αλλά και νόστιμα σούσι. 

7

Μέσα από τα social media της η εταιρεία της Columbia Restaurants μας προετοιμάζει για νέα άφιξη του καλοκαιριού και το καινούργιο της απόκτημα το οποίο αναμένεται να γίνει ο hot προορισμός της φετινής σεζόν. Το Columbia Sun θα διαθέτει γουστόζικες ξαπλώστρες για το κοινό στη χρυσή αμμουδιά του Lady’s Mile προσφέροντας εξειδικευμένο σέρβις ενώ ο χώρος θα μοιράζεται σε διάφορες ζώνες από παρέες, οικογένειες, ζευγάρια για την καλύτερη λειτουργία του και εξυπηρέτηση του κοινού. 

Μία νέα προσθήκη στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού με την υπογραφή του επιτυχημένου ομίλου της Columbia Restaurants που ανυπομονούμε να επισκεφτούμε και να βιώσουμε την all day εμπειρία του Columbia Sun. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα καθώς επίσης και την ημερομηνία ανοίγματος του Columbia Sun.  

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα και το Facebook page του Columbia Sun. 

Loader