Ο Χρήστος Μπάρκας του MasterChef άνοιξε το δικό του εστιατόριο στα Ιωάννινα

Ο Χρήστος Μπάρκας του MasterChef άνοιξε το δικό του εστιατόριο στα Ιωάννινα

Ο μάγειρας που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τις audition του παιχνιδιού

Ο γνωστός Γιαννιωτης σεφ Χρήστος Μπάρκας, μετά την επιτυχημένη πορεία του σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία αλλά και την εμφάνιση του στο MasterChef προχωράει σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα

Πρόκειται για έναν από τους πλέον αγαπητούς παίκτες του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού μαγειρικής Master Chef. O Χρήστος Μπάρκας έγινε ιδιαίτερα αγαπητός με την πρώτη του εμφάνιση στις οθόνες μας.

Η συνομιλία του στις δοκιμασίες της audition του συγκεκριμένου κύκλου του παιχνιδιού παραμένει αξέχαστη ακόμα και σήμερα αφού κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του Χρήστου με τον σεφ και κριτή Πάνο Ιωαννίδη ακούσαμε το γνωστό μας "κράτς". Ο Χρήστος ο οποίο κατάγεται από Ιωάννινα στην ομιλία του όπως ακριβώς όλοι οι άνθρωποι που κατάγονται και ζουν στην Ήπειρο έχουν ένα ιδιωματισμό στην προφορά τους. Ο Χρήστος ακούγοντας το κράτς από τον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος εννούσε τον ήχο του χώματος στα χόρτα που δεν καθαρίστηκαν καλά θεώρησε πως άκουσε "κρατάει" δηλαδή δεν ψήθηκαν καλά επειδή στον ιδιωματισμό τους οι Γιωννιώτες κόβουν τις λέξεις. Έτσι ο Χρήστος έμελλε μέσα από αυτό το ευτράπελο να αγαπηθεί από το κοινό. 

Βέβαια στη συνέχεια έφτασε μέχρι την τελική τετράδα και ο κόσμος τον αγάπησε ιδιαίτερα τόσο για τις μαγειρικές τους ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα του. 

Αυτό το διάστημα ο Χρήστος βρίσκεται στη γενέτειρά του τα Ιωάννινα όπου άνοιξε το δικό του εστιατόριο που ονομάζεται “Με..σεφ…”. Αν βρεθείτε στα Ιωάννινα βρίσκεται στην περιοχή Σεισμόπληκτα και πρόκειται για ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο, comfort εστιατόριο με πιάτα από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα δοσμένα μέσα από ένα πιο δημιουργικό τρόπο. 

Loader