O σεφ Σταυρής Γεωργίου υπογράφει το μενού του νέου μπεργκεράδικου που κλέβει τις εντυπώσεις

O σεφ Σταυρής Γεωργίου υπογράφει το μενού του νέου μπεργκεράδικου που κλέβει τις εντυπώσεις

Ένας καινούργιος προορισμός για τους φίλους του καλού μπέργκερ σε περιμένει να το δοκιμάσεις

Ένα νέο μαγαζί με λαχταριστά burger έχει ανοίξει εδώ και μερικές εβδομάδες και σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις.

Ο λόγος για το Oldy’s Burger που βρίσκεται στο Παραλίμνι και είναι ο νέος must προορισμός του καλοκαιριού -και όχι μόνο-. Έχει ρετρό διακόσμηση με τις χαρακτηριστικές κόκκινες πολυθρόνες και τους ασπρόμαυρους πίνακες που κοσμούν το μαγαζί, να σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

''

Το μενού επιμελείται ο Κύπριος σεφ Σταυρής Γεωργίου και εκεί μπορείς να βρεις διάφορα είδη από burgers όπως βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο μέχρι vegan επιλογές, όλα φτιαγμένα από ποιοτικά προϊόντα και μεράκι ακόμη και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. 

''

 

''

Η Avant Garde επικοινώνησε με τον σεφ, ο οποίος αποκάλυψε ποια είναι η φιλοσοφία του Oldy’s Burger και τι είναι αυτό που θα αφήσει ευχαριστημένο όποιον δοκιμάσει εκεί το φαγητό. Ο Σταυρής Γεωργίου μας ανέφερε συγκεκριμένα: «Η φιλοσοφία του μαγαζιού έχει να κάνει με την επιλογή της φρέσκας πρώτης ύλης, δηλαδή επιλέγουμε προϊόντα τα οποία θα διαχείριστούμε σωστά και πάνω απ'όλα με αγάπη στην εκτέλεση. Επίσης, οι προσιτές τιμές και η καλή διάθεση του μαγαζιού θα αφήσουν ευχαριστημένο τον πελάτη».

''

Πρόκειται για ένα μαγαζί που προσφέρει λαχταριστά και ζουμερά burgers για όλα τα γούστα. Φυσικά, πέραν από το φαγητό, μπορείς να γλυκαθείς με τα διάσημα Mexican churros βουτηγμένα σε σως της επιλογής σου, ή μπορείς να επιλέξεις ένα δροσιστικό και πεντανόστιμο milkshake.

 

Info:

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 18, Παραλίμνι

Τρίτη - Κυριακή: 17:00 - 23:00

Τηλέφωνο: 23823323

 

Πηγή φωτογραφιών

Loader